Geen gezeik, heel Nederland stressvrij!

Zelf heb ik jaren geleden een burn-out gehad en ging letterlijk het lichtje uit. Op vrijdagmiddag achter de pc op de Zuidas in mijn prachtige kantoor. Ik zat daar als verlamd en wist het gewoon niet meer. Later bleek… een burn-out.

Ik werkte in een baan die niet bij me paste en alles kostte me een bak energie! Ik brandde op en deed niets leuks meer. Ik had er simpelweg de energie niet voor. Het idee dat ik dit moest blijven doen daar kreeg ik al een halve paniekaanval van, dus wat betreft kwam die burn-out – achteraf gezien – als een geschenk. Toen ik er middenin zat zeker niet hoor!

Achteraf gezien had ik veel eerder moeten stoppen en niet maar steeds moeten doorgaan. Het werd niet rustiger en het werd in die baan ook niet leuker. En geld, tja dat is ook niet waar je het voor moet doen.
Ik wist het stiekem natuurlijk al veel langer, maar opgeven voelde als falen. Ik zette door. Totdat ik dus letterlijk en figuurlijk niks meer kon. Totaal leeggezogen en volledig opgebrand.

Dit was 2011 en ik kan nu oprecht zeggen dat ik me stukken beter voel en iedere dag dankbaar ben voor het feit dat het met Bye Bye Burnout en mijn privéleven zo lekker gaat! Ik ben weer blij en zit vol energie! Ik doe de dingen die ik leuk vind en heb zin in nog meer leuke dingen!

In de periode tijdens en na mijn burn-out heb ik veel geleerd en ontdekt wat werkt en wat niet. Waar laad je van op en wat vreet je energie? Waarom kan ik mijn werk niet eerder loslaten en waarom wou ik zo graag bij de top horen? Wat zat daar achter? Waarom stond ik toe dat ik geleefd werd?

Ik heb daarom vandaag besloten om mijn succesvolle online 30 dagen programma met korting aan te bieden. Normaal ben ik daar nooit zo van, maar ik kreeg net een telefoontje van een zakenrelatie en die was nog steeds moe. Ze had last van een aanhoudende najaars dip en ze voelde zich verre van opgeladen. Nou… ik heb de oplossing en dacht gelijk aan het 30 dagen programma van Bye Bye Burnout.

Daarom dus ook een leuke aanbieding!
Als je mij een mail stuurt via mascha@byebyeburnout.nl voor 30 november dan mag jij ook deelnemen voor de speciale actieprijs van 125,- excl. BTW. Dat is een korting van 50%. We starten maandag 3 december en dan ben je begin januari klaar. Dat is dus ontspannen en stressvrij het nieuwe jaar in gaan! Zeg nou zelf? Dat wil toch iedereen??

Lijkt het je wat om weer opgeladen te zijn en een bak aan nieuwe inzichten  te hebben over wat je vooral wel en vooral niet moet doen als je in deze situatie zit? Ja? Dat dacht ik al! Mail me dan vandaag nog en we gaan het regelen! 

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!