Mascha Mooy

Mascha Mooy

Oprichter en manager van Bye Bye Burnout.

Meer info »
Els

Els

Els is coach en trainer, gespecialiseerd in begeleiding in persoonlijke ontwikkeling

Meer info »
Frederike Van Verschuer

Frederike

Coach en trainer gespecialiseerd in coaching bij stress en burn-out.

Meer info »
Martijn

Martijn

Coach en trainer. Gespecialiseerd in complexe burn-out en organisatiemanagement vraagstukken.

Meer info »
manon

Manon

Manon ziet een burn-out als een wake-up call die je dwingt om een nieuwe richting in je leven te ontdekken.

Meer info »
Nicole

Nicole

Nicole is coach gespecialiseerd in corporate omgevingen, met een zeer ruime ervaring.

Meer info »
claudia

Claudia

Claudia leert gedreven vrouwen die onstopbaar zijn, met stress om te gaan.

Meer info »
stephen

Stephen

Stephen heeft een dosis aan ervaring in coachtrajecten op individueel- en organisatieniveau op het gebied van omgaan met stress en burn-out problematiek.

Meer info »
margit

Margit

Na haar opleiding tot Master Coach koos zij ervoor het roer om te gooien en te gaan doen waar haar hart ligt: mensen helpen in hun ontwikkeling.

Meer info »
marco

Marco

Social media specialist en ondersteunende werkzaamheden CEO

romy

Romy

Romy is een optimistische, enthousiaste, reislustige yogaliefhebber met een enorme passie voor mensen.

Meer info »
carol

Carol

Carol is betrokken bij Bye Bye Burnout als mediator.

Meer info »
Suzanne Meijers

Suzanne

Advocaat arbeidsrecht, vertegenwoordigt werkgevers.

Meer info »

Femke

Femke is onze officemanager, met haar jarenlange ervaring in de makelaardij, hospitality en events is ze de aangewezen persoon voor het regelwerk op kantoor, de mailbox en nog veel méér!

Cindy

Cindy

In mijn werk als adviseur, coach, begeleider, gesprekspartner en trainer werk ik altijd vanuit eerst écht contact maken met jou.

Meer info »
Peter

Peter

Mijn missie is mensen individueel te begeleiden in hun herstelproces.

Meer info »

Coach of expert worden bij Bye Bye Burnout?

Alle coaches van Bye Bye Burnout zijn gespecialiseerd in het coachen van mensen met burn-out, angst- en paniekaanvallen en spanningsklachten. Zij hebben een achtergrond als coach, counselor, vitaliteitsexpert, beweegexpert, organisatieadviseur, psycholoog of therapeut.

Ook zijn sommige coaches running therapeut en/of wandelcoach. Iedere coach van Bye Bye Burnout heeft de interne opleiding gehad om te leren werken volgens de Bye Bye Burnout methodiek. Als geen ander weten zij om te gaan met de impact van burn-out en stress gerelateerde klachten op iemands leven.

Naast dat alle coaches een ruime ervaring hebben in burn-out begeleiding zijn zij al jaren werkzaam als coach/therapeut/trainer. Zij hebben dus een bak aan kennis & kunde in huis. Niet al onze coaches hebben zelf een burn-out gehad, maar alle coaches die aangesloten zijn bij Bye Bye Burnout hebben wel ervaren hoe het leven ook zo zijn zwaardere periodes kent.

Onze coaches begeleiden werknemers die dreigen uit te vallen of al verzuimen door stressklachten of burn-out. Onze organisatie-experts begeleiden organisaties om de bronnen van uitval op de werkvloer effectief aan te pakken. Onze coaches & experts zitten door het hele land. Dit is prettig voor onze klanten want daardoor hoeven wij in principe geen nee te verkopen en kunnen onze klanten vrijwel altijd geholpen worden!

Op dit moment hebben wij geen stageplekken beschikbaar en werken wij niet met starters of coaches die alleen hun eigen burn-out als ervaring hebben op het gebied van burn-out coaching. Een burn-out is een hele heftige fase in iemands leven en verdient de best-passende begeleiding. Dit vergt een stuk ervaring en kennis. Wij werken daarom alleen met coaches & experts die voldoen aan onze eisen.

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je Bye Bye Burnout coach worden? Stuur dan je motivatie, ervaring en CV naar coaching@byebyeburnout.nl en indien er een match is zal er contact met je worden opgenomen.

Wij zoeken stagiaires

Ben jij een media en reclame dier en wil je bovendien bouwen aan de online bekendheid van Burn-outherstel.nl en Bye Bye Burnout in Nederland, dan is een van deze stages bij Bye Bye Burnout misschien wel op je lijf geschreven.

B2B marketing stage bij Bye Bye Burnout

B2C marketing stage bij burn-out-herstel