Mascha Mooy

Mascha Mooy

Oprichter en manager van Bye Bye Burnout.

Meer info »
Maria

Maria

Hoofd opleidingen, online coach, gespecialiseerd in life- en jobcrafting.

Meer info »
Nanny Landman

Nanny

Coach, gespecialiseerd in vitaliteit, beweging incl. voeding & gewicht.

Meer info »
Frederike Van Verschuer

Frederike

Coach en trainer gespecialiseerd in coaching bij stress en burn-out.

Meer info »
Martijn

Martijn

Coach, gespecialiseerd in complexe burn-out en organisatiemanagement.

Meer info »
Els Gorzeman

Els

Els is coach en trainer, gespecialiseerd in begeleiding in persoonlijke ontwikkeling

Meer info »
Maia Wouters

Maia

Sinds 2009 is Maia reïntegratiecoach. Toen zij na wat omzwervingen in dit vak rolde, wist ze meteen dat dit het ging worden.

Meer info »
Nicole

Nicole

Nicole is coach gespecialiseerd in corporate omgevingen, met een zeer ruime ervaring.

Meer info »
Suzanne Meijers

Suzanne

Advocaat arbeidsrecht, vertegenwoordigt werkgevers.

Meer info »
Susan

Susan

Psycholoog, helpt bij de verwerking van burn-out.

Meer info »

Coach of expert worden bij Bye Bye Burnout?

Alle coaches van Bye Bye Burnout zijn gespecialiseerd in het coachen van mensen met burn-out, angst- en paniekaanvallen en spanningsklachten. Zij hebben een achtergrond als coach, counselor, vitaliteitsexpert, beweegexpert, organisatieadviseur, psycholoog of therapeut.

Ook zijn sommige coaches running therapeut en/of wandelcoach. Iedere coach van Bye Bye Burnout heeft de interne opleiding gehad om te leren werken volgens de Bye Bye Burnout methodiek. Als geen ander weten zij om te gaan met de impact van burn-out en stress gerelateerde klachten op iemands leven.

Naast dat alle coaches een ruime ervaring hebben in burn-out begeleiding zijn zij al jaren werkzaam als coach/therapeut/trainer. Zij hebben dus een bak aan kennis & kunde in huis. Niet al onze coaches hebben zelf een burn-out gehad, maar alle coaches die aangesloten zijn bij Bye Bye Burnout hebben wel ervaren hoe het leven ook zo zijn zwaardere periodes kent.

Onze coaches begeleiden werknemers die dreigen uit te vallen of al verzuimen door stressklachten of burn-out. Onze organisatie-experts begeleiden organisaties om de bronnen van uitval op de werkvloer effectief aan te pakken. Onze coaches & experts zitten door het hele land. Dit is prettig voor onze klanten want daardoor hoeven wij in principe geen nee te verkopen en kunnen onze klanten vrijwel altijd geholpen worden!

Op dit moment hebben wij geen stageplekken beschikbaar en werken wij niet met starters of coaches die alleen hun eigen burn-out als ervaring hebben op het gebied van burn-out coaching. Een burn-out is een hele heftige fase in iemands leven en verdient de best-passende begeleiding. Dit vergt een stuk ervaring en kennis. Wij werken daarom alleen met coaches & experts die voldoen aan onze eisen.

Pas jij in bovenstaand profiel en wil je Bye Bye Burnout coach worden? Stuur dan je motivatie, ervaring en CV naar coaching@byebyeburnout.nl en indien er een match is zal er contact met je worden opgenomen.

Wij zoeken stagiaires

Ben jij een media en reclame dier en wil je bovendien bouwen aan de online bekendheid van Burn-outherstel.nl en Bye Bye Burnout in Nederland, dan is een van deze stages bij Bye Bye Burnout misschien wel op je lijf geschreven.

B2B marketing stage bij Bye Bye Burnout

B2C marketing stage bij burn-out-herstel