Wil jij bij de Top 100 beste burn-out coaches horen?

Lees dan even verder en ontvang meer informatie!

Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van een speciale groep voor ondernemers / Zzp’ers die professioneel bezig zijn met het thema burn-out en stress. We krijgen namelijk veel aanvragen van coaches om bij ons aan te sluiten als expert. Maar, wij nemen niet iedereen aan.

Wij willen samenwerken met een exclusieve groep van maximaal 100 professionals. Dit omdat wij geloven dat we met dit aantal Nederland burn-out en stressvrij kunnen krijgen op een goede en effectieve manier, en ons land gezond gaat worden.

Wij weten ook dat je niet zomaar bij de beste 100 burn-out coaches kunt horen. Als je met mij werkt, dan kun je dat wel bereiken! Die zekerheid kan ik je wel alvast geven.

Mocht jij je herkennen in onderstaande, lees dan even verder:

  • Je wordt gezien als expert, maar je agenda heeft nog ruimte over
  • Jouw kennis en kunde groeit, maar jouw omzet groeit al jaren niet meer mee
  • Je werkt te hard voor te weinig geld en hebt het idee dat je vastzit
  • Je kunt nog jaren zo doorgaan, maar je frustratie groeit, je agenda zit stampvol en je verlangt hevig naar meer vrijheid
  • Je hebt tevreden klanten, je mag eigenlijk niet klagen, maar toch denk je dat er meer in zit.
  • Je wilt leren van de beste uit het vak en zelf ook op dat level komen.
  • Je wilt bij de beste professionals uit de burn-out wereld horen en dit ook met vertrouwen uitdragen.

Schrijf je dan in op onze wachtlijst van geïnteresseerden. Wij houden je dan als eerste op de hoogte van deze nieuwe dienst met alles wat er bij komt kijken en welke mega-voordelen jij zult krijgen als je aan de juiste eisen voldoet en toegelaten wordt.

Ik kan je in ieder geval beloven: dit wil je!

Als je je gegevens achterlaat, dan sta je automatisch op onze franchise-nieuwsbrieflijst. Je hoeft dan geen enkele informatie omtrent onze nieuwste dienst te missen. Uiteraard zijn we zuinig op je gegevens en de bijbehorende privacy. Zelf houden we ook niet van spam dus we zullen je zeker niet overladen met berichten.