Ervaar jij momenteel burn-out klachten en weet je niet meer wat te doen? Je bent moe, maar je ligt midden in de nacht toch wakker? Je blijft maar piekeren en je gaat maar door. Ontspannen is wel het laatste waar je mee bezig bent en je wil allerlei leuke dingen doen, maar je hoofd en lijf schreeuwen met hoofdletters NEE! De dag doorkomen is een dagelijkse struggle.

Herken je bovenstaande? Dan is ons 30 dagen online programma perfect voor jou! Wij weten namelijk wat je meemaakt en waar je doorheen gaat! In 30 dagen gaan we alle facetten bespreken die te maken hebben met je burn-out en wij zullen je leren hoe je hier mee om moet gaan. Wij leren je wat je juist wel maar ook juist niet moet doen.

Wij gaan je helpen op weg naar de verbeterde versie van jezelf! Wij leren je patronen te doorbreken die je niet dienen, maar ook je sterke kanten naar boven te halen. Ons programma gaat je juist weer energie opleveren en je zult er je hele leven lang profijt van hebben! Meer weten? Download dan nu de informatiefolder om erachter te komen of dit 30 programma wat voor jou is! Heb jij naast dit programma nog behoefte aan individuele coaching, dat kan! Neem dan contact met ons op via info@byebyeburnout.nl

Meld je nu aan voor het 30 dagen programma!

  https://www.byebyeburnout.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_message_heart.svg

  Wat zeggen onze deelnemers?

  Deze training vond ik erg leuk en leerzaam. Dagelijks was ik weer benieuwd welke opdracht ik zou krijgen! Ik vond het vooral prettig dat Mascha weet waar ze over praat omdat zij zelf burn-out heeft ervaren. Heb er zeker wat aan gehad en merk dat ik echt al een eind op weg ben.

  De opbouw van het programma vond ik ook erg goed. De materialen waren duidelijk evenals de uitleg van Mascha. Ik heb de opdrachten als behapbaar en erg duidelijk ervaren. Ik heb meer inzicht in mijn eigen denken gekregen en zal dit programma zeker aan anderen adviseren.

  Ik was op zoek naar meer informatie over mijn burn-out en contact met lotgenoten. Bij Bye Bye Burnout vond ik allebei. Ik vond het fijn om handvatten te krijgen over hoe om te gaan met mijn burn-out en de bijbehorende klachten. Mascha is een goede docent, ik zal dit programma zeker aan anderen adviseren.

  Ik vond de samenhorigheid het fijnst, dat je niet alleen bent met deze klachten. Dit traject heeft me zeker geholpen. Ik heb geleerd om tijd voor mezelf te nemen en lief te zijn voor mezelf. Maar ik heb ook geleerd van mijn klachten, dat het vooral angst en niet rationeel kunnen denken is.

  Goede dienstverlening en bij vragen altijd snel een reactie terug. Zeker als je onzeker bent, dat geeft een heel fijn gevoel. Het advies van de laatste dag waar Mascha alles nog goed samenvat en tips uitreikt heb ik uitgeprint en geplastificeerd. Zo kan ik er nog dagelijks profijt van hebben!