'Bye Bye Burnout' boek nu verkrijgbaar in de winkel

Mascha Mooy is ervaringsdeskundige: als drukke professional kreeg ze zelf op jonge leeftijd een burn-out. Sindsdien heeft ze van het bestrijden van burn-out haar werk gemaakt. Met het door haar opgerichte, toonaangevende bureau Bye Bye Burnout heeft ze al vele organisaties met succes geholpen bij de aanpak van burn-out. Dit boek is onderdeel van haar missie om Nederland en België zoveel mogelijk burn-out-vrij te maken.

Uitval op de werkvloer voorkomen en aanpakken

Burn-out is verschrikkelijk voor de medewerker die het overkomt. Maar het is ook een ramp voor jou als werkgever of HR-manager, zeker als je organisatie geen strategisch beleid heeft om uitval door burn-out te voorkomen. Kost het gebrek aan kennis en tijd jou dagelijks geld? Dreigt er een sneeuwbaleffect te ontstaan door het extra werk dat collega’s van een uitgevallen medewerker te verstouwen krijgen? Heb je het gevoel er helemaal alleen voor te staan, terwijl er voor je medewerker wel volop hulp en advies is? Dan is dit het boek voor jou.

Bye Bye Burnout leert je de signalen van een burn-out te herkennen en er adequaat mee om te gaan. Het laat zien welke verschillende stadia burn-out kent, hoe je omgaat met een uitgevallen medewerker (en zijn of haar collega’s!), wat je kunt doen om het herstel te bevorderen en hoe je de re-integratie het beste vormgeeft. En natuurlijk krijg je advies en bewezen effectieve tips om burn-out te helpen voorkomen. Want dat is uiteindelijk waar je naar streeft: een werkomgeving waar burn-out geen kans krijgt.

Je kan het boek nu alvast  hier pre-orderen via bol.com of  hier via managementboek.nl

Aanvragen recensie-exemplaar en/of interview

Werk je in de media en wil je meer informatie over het boek ‘Bye Bye Burnout’, een drukproef, recensie-exemplaar en/of een interview met Mascha Mooy aanvragen? Dat kan! Mascha goed bereikbaar en beschikbaar voor interviews, dagbladen, magazines, podcasts, radio, televisie en andere media.

 

Neem contact op met Mascha Mooy via e-mail: mascha@byebyeburnout.nl of telefonisch via +31 850 479 858

Foto's van Mascha Mooy

Deze beelden van Mascha Mooy zijn redactioneel vrij te gebruiken.