Mascha Mooy - Bye Bye Burnout

Mascha Mooy

Oprichter & CEO van Bye Bye Burnout Bedrijfsadviseur, keynote speaker & bestseller auteur op het gebied van Burnout

Mascha Mooy (1979) is de oprichter van Bye Bye Burnout. Met veel succes is Mascha jarenlang actief geweest in corporate omgevingen als salesmanager, waarna zij door een burn-out afscheid moest nemen van haar sales carrière. In de periode dat ze met een burn-out kampte, kwam zij erachter dat er geen gestructureerde aanpak is voor de begeleiding van medewerkers met een burn-out. Daarom liet ze zich omscholen tot burn-out specialist, om uiteindelijk Bye Bye Burnout op te richten.

Inmiddels is Bye Bye Burnout een landelijk dekkend netwerk wat zich volledig richt tot MKB-Nederland en kennisorganisaties met 50-120 fte met een concrete aanpak gericht op herstel. Mascha heeft ervoor gezorgd dat Bye Bye Burnout DE sparringpartner binnen MKB-Nederland is en dat bedrijven de best passende oplossing krijgen door de concrete aanpak van Mascha. Mascha biedt op een hele heldere manier duidelijkheid en richting aan alle betrokkenen om de verzuimkosten te laten dalen en de medewerker binnen 100 dagen weer op de werkplek te krijgen. Een burn-out is niet moeilijk op te lossen als je weet hoe dat moet. Mascha weet dat!

Mascha is spreker en adviseur voor veel bedrijven. Zij adviseert deze bedrijven op het gebied van preventie, stress en hoe om te gaan met zieke werknemers. Dit doet Mascha op een humoristische no-nonsense manier. Ook is Mascha sparringpartner voor ondernemers die advies nodig hebben op het gebied van burn-out en stress. Binnen corporate omgevingen wordt Mascha vaak ingehuurd om voor young professionals te spreken, die aan het begin van hun carrière staan. Mascha weet immers als geen ander hoe snel een carrière binnen een corporate omgeving abrupt voor langere periode onderbroken kan worden door een burn-out. Deze ervaring in haar eigen carrière gaf Mascha de motivatie om het taboe rondom burn-out op te heffen. Mascha is ervan overtuigd dat een burn-out geen nieuw ontdekt exotisch huisdier is maar iets wat iedereen kan overkomen als je niet oplet! Mascha geeft workshops aan afdelingen over bijvoorbeeld preventie en herkenning van stress symptomen. Meer informatie of wil je Mascha inhuren? Neem direct contact op met Mascha via info@byebyeburnout.nl of bel +31 850 479 858.
Mascha is ook in te huren als spreker voor bedrijven via Speakers Academy, Quality Bookings en ZijSpreekt. Je kan haar mediakit hier downloaden

Onze visie

Mascha heeft helaas als werknemer zelf ervaren hoe het is om geen duidelijke begeleiding te krijgen in een burn-out situatie. Uit deze ervaring is de 100 dagen-methodiek ontstaan. Deze methodiek helpt werkgevers om andere medewerkers beter en effectiever te begeleiden.

Door de multidisciplinaire aanpak van Bye Bye Burnout weten werkgever en werknemer waar ze aan toe zijn en wat er moet gebeuren om het herstel van de burn-out te bewerkstelligen. Zo kan de medewerker optimaal van zijn burn-out herstellen en kan de re-integratie worden bespoedigd, waardoor verzuimkosten dalen en de werkgever exact weet waar hij aan toe is.

Onze missie

Het doel van Bye Bye Burnout is om MKB-Nederland en kennisorganisaties met 50-120 fte te helpen met de problematiek rondom langdurige uitval voortvloeiend uit burn-out en stress.

Door onze gestructureerde methodiek kunnen wij uw medewerkers op effectieve wijze begeleiden en de hersteltijd aanzienlijk verkorten, waardoor de verzuimkosten en het verzuimpercentage significant dalen. Heb jij medewerkers met burn-out of stress? Bel ons en we gaan het voor je oplossen. Geen gedoe meer met hoge verzuimkosten of langdurige uitval.
Het is allemaal zo makkelijk op te lossen!

Maak nu een afspraak

Wil je door Mascha gecoacht worden?

Mascha is als eigenaar en oprichtster van Bye Bye Burnout nog zeer beperkt actief als coach. Wil je haar toch als coach? Neem dan contact op via het contactformulier voor haar beschikbaarheid en een offerte.

Neem contact op