Overzicht van onze workshops & trainingen

Direct contact

Stresspreventie workshop voor werknemers

Burn-out op de werkvloer is een erg actueel thema. Wist je dat werkstress op nummer één staat als het aankomt op werkgerelateerd verzuim?

Uit onderzoek blijkt bovendien dat stressklachten te laat gesignaleerd worden en vaak niet serieus genomen worden. De gevolgen? Overbelasting, overspannenheid, stress en uiteindelijk langdurige uitval door burn-out.

Ervaren jouw werknemers een hoge werkdruk? Ben je bang dat zij door burn-out klachten uit zullen vallen? Wil je hen concrete tools bieden om werkstress te voorkomen?

Dan is deze workshop dé oplossing! Wij geven je medewerkers een gedegen stresspreventie workshop waar alles rondom dit onderwerp aan bod komt. Zo zijn zij straks goed voorbereid op het moment waarop de werkdruk toeneemt.

Want: voorkomen is nog altijd goedkoper dan genezen!

Bekijk deze workshop

Training voor MT:

Burn-out uit je bedrijf!

Wil jij leren hoe je burn-out en werkstress vanaf de basis oplost in je bedrijf?
Wil jij een nieuwe uitval door burn-out voorkomen?
Wil jij het ziekteverzuim door burn-out en stress op de werkvloer ook opgelost krijgen?
Heb jij je al meer dan eens gebogen over deze vraagstukken en wil je een duidelijk antwoord?

Dan heb ik goed nieuws! Met onze training “Burn-out uit je bedrijf” krijg je antwoord op al deze vragen.
Deze burn-out training is voor Management, Directies en HRM-beslissers een absolute must en mag je niet missen!

In deze training leer je wat je als werkgever kunt doen om burn-outs te voorkomen en hoe je hierdoor de ziekteverzuim en kosten kunt verlagen.

Bekijk deze training

Wat zeggen anderen over onze workshops en trainingen?

“Het was leuk om aan de hand van de tien aanbevelingen voor stressreductie je verhaal te doen. Het is voor iedereen boeiend en een vorm van herkenning van het eigen gedrag, waardoor je je publiek boeit.”
– Claire

“Het onderwerp is ‘hot’ en voor iedereen herkenbaar! Ik vond het erg goed, duidelijk en kort en krachtig. Heel interactief, dat houdt het interessant en zorgt ervoor dat iedereen erbij blijft. Mascha presenteert met enthousiasme en laat zien dat zij ook maar een mens is.”
– Jan-Willem

“Dit onderwerp is voor iedereen herkenbaar. Het is goed dat wij dit nu eindelijk binnen onze organisatie aan hebben gepakt. De trainer was duidelijk en kwam met goede en concrete voorbeelden uit de praktijk.”
– François

“Dit onderwerp is voor iedereen herkenbaar. Het is goed dat wij dit nu eindelijk binnen onze organisatie aan hebben gepakt. De trainer was duidelijk en kwam met goede en concrete voorbeelden uit de praktijk.”
– Simon