Een burn-out kost 120.000 euro

Wil jij ook weten waarom dit bedrag zo hoog is en hoe die kosten zijn opgebouwd? Ontvang dan gratis ons E-book!

Wist je dat een burn-out tot wel 122.000 euro per werknemer kost? Daarmee is het een grote kostenpost voor veel ondernemers en daarmee kan het een grote wissel trekken op je bedrijfsresultaat. En dat is met één werknemer, weet jij hoeveel van je werknemers op ‘omvallen’ staan?

Rekening houdend met een percentage van 14% van alle werknemers die het gevaar lopen om door een burn-out langer afwezig te zijn, is dit hele plaatje een meer dan serieuze reden om eens goed in dit risico te duiken. Om deze reden hebben wij een E-book geschreven met de hele uitleg en opbouw van deze kosten.

Mocht je nou zelf te maken hebben met een burn-out of mensen in je team hebben die daar mee te maken hebben, dan is ons E-book een must read voor je en hartstikke interessant! Tevens staan er in dit E-book oplossingen beschreven om een burn-out op te lossen en uiteraard een uitleg waarom Bye Bye Burnout nou eigenlijk uit noodzaak geboren is.

Als je het E-book aanvraagt, dan sta je automatisch op onze nieuwsbrieflijst. Je hoeft dan geen enkele gratis tip t.a.v. burn-out verzuim & burn-out preventie te missen. Uiteraard zijn we zuinig op je gegevens. Zelf houden we ook niet van spam dus we zullen je niet overladen met berichten.

Ik hou zelf niet van spam en ben dus zuinig op jouw gegevens.