Bye Bye Burnout op uitnodiging bij Google; #1 good place to work 2018

Even een inkopper; ken je Google? Weet je wel, die van de zoekmachine?

  • > 72.000 werknemers
  • #1 Good place to work 2017 & 2018
  • Eén van de meest vooruitstrevende bedrijven als het gaat om Human Resource management; het welzijn van medewerkers is tot op extreem hoog detailniveau ingevuld

Ja, díe Google dus. Dat innoverende bedrijf heeft mij dus voor de tweede keer verwelkomt om in het kader van nog verdere preventie eens te praten over de methodiek van Bye Bye Burnout. De ultieme ondernemersdroom, dat kun je je waarschijnlijk wel voorstellen!

Delen van ervaringen op het gebied van burn-out voor de ultieme win-win

Na mijn terugkomst is mijn bezoek opgepikt door de media en worden er volop vragen gesteld over mijn ervaringen aldaar, waar ik uiterst discreet mee omga. Wat ik hoopte en ook gebeurd is meer aandacht voor het fenomeen Burn-out. Want: hoe meer aandacht er komt voor het verschijnsel burn-out, hoe meer werkgevers zich bewust zijn van de (financiële) consequenties van deze ziekte, hoe beter het is. Aandacht voor preventie, aandacht voor sneller herstel vanuit een win-win situatie van zowel werkgever als werknemer. En dat is waar wij bij Bye Bye Burnout voor staan.

Want teveel werkgevers denken momenteel nog; ‘het zal zo’n vaart niet lopen’. Echter, 20% van alle werknemers loopt het gevaar om door een burn-out langere tijd afwezig te zijn. Dit is een feit, een statistisch gegeven en deze percentages hebben een enorme impact op het bedrijfsresultaat. Google weet dat al heel lang en is al heel goed preventief bezig. Ik vind het belangrijk dat veel meer Nederlandse werkgevers hier ook op inspelen.

Daarom heb ik iets leuks voor jou bedacht!

Ik nodig je hierbij van harte uit voor onze eerstvolgende ‘Lunch & Learn’ op vrijdag 14 december  van 12.00 – 14.00 bij Merkelbach te Amsterdam. 

Tijdens deze informatieve en smakelijke bijeenkomst delen we 3 bewezen tips die zijn gericht op preventiebeleid en de andere 2 tips zijn er om mensen met een burn-out weer sneller op de werkplek terug te krijgen en daarmee de kosten van het verzuim (122.000 Euro per zieke werknemer gemiddeld) aanzienlijk te verlagen. Tevens ga ik in op mijn bezoek aan Silicon Valley en hoe jij daar van kunt profiteren. Ideeën en ervaringen uitwisselen over het voorkomen van en het omgaan met een kostenpost van 2,5 miljard per jaar voor het bedrijfsleven. In aanmerking nemend dat dit jaar het stress gerelateerde ziekteverzuim 9 keer hoger is dan 5 jaar geleden, is het belangrijk om dit ook binnen jouw organisatie aan de kaak te stellen. En dat kan na het bijwonen van deze Lunch & Learn.

De investering in deze informatieve en waardevolle “Lunch & Learn” is € 60,- ex. BTW. Je krijgt hiervoor de 2 uur durende sessie met mij inclusief de geweldige lunch bij restaurant Merkelbach. Mij kennende ga je met nog veel meer informatie naar huis, dus het is de investering dubbel en dwars waard!

De doelgroep voor de “Lunch & Learn” is directeuren van Nederland met minimaal 20 werknemers, maar je bent van harte welkom als je niet aan deze eis voldoet! Klik hier om je aan te melden voor de “Lunch & Learn”

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!