100 dagen traject

Herken je dit?

Dé burn-out oplosser

Binnen de Nederlandse MKB-markt staan we bovenaan als dé burn-out oplosser.
Wij weten hoe je burn-out op de werkvloer kunt voorkomen en oplossen. Wij werken vanuit kennis, scholing en eigen ervaring. Ons doel voor de medewerker is een voorspoedig herstel en het voorkomen van een volgende burn-out. Ons doel voor de werkgever is de medewerker weer zo snel mogelijk terug hebben op de werkplek en mocht dat niet lukken, dan maken we andere opties bespreekbaar. Dit klinkt hard en onveilig voor de medewerker, maar niemand is erbij gebaat als hij/zij op de verkeerde plek zit. Tevens zijn wij van mening dat alles goed op te lossen is, mits je dit op een correcte en respectvolle manier doet.
image
image

100 dagen traject

100 dagen methodiek van Bye Bye Burnout

Wij weten als geen ander hoe kostbaar een burn-out is voor de werkgever en de werknemer en hoe lang het duurt voordat iemand weer terug is op zijn/haar werkplek. Het is dan ook niet zomaar dat ons 100 dagen traject succesvol is; het geeft een duidelijk pad richting herstel met logische en bewezen stappen. Onze multidisciplinaire aanpak is gericht op duurzaam en spoedig herstel. Het traject begint altijd met een intake bij de medewerker, diverse metingen op dag nul (de zogeheten nulmeting), de uitleg van wat er de komende 100 dagen gaat gebeuren en een eerste kennismaking met de coach die het traject gaat begeleiden.

Ons traject

Meting
Aan de start van het traject doen we een nulmeting middels een aantal medische vragenlijsten aan de medewerker. Deze meting doen we halverwege en aan het einde van het traject opnieuw tezamen met een eindrapportage en adviesrapport.
Herstel
Herstel is een belangrijke pijler. Iedere burn-out is een persoonlijk proces en het herstel hangt af van de persoon. Daarom zijn onze trajecten individueel. Het herstel wordt bij ons bereikt via onze methodiek en gepersonaliseerd huiswerk.
Thema’s en coaching
Ons traject bestaat uit een aantal Face-to-Face coaching sessies, beweeg-opdrachten en telefonisch contact. In het 100 dagen-traject werken we met thema’s gericht op diverse onderwerpen waar medewerkers 
met een burn-out tegenaan lopen.
Ik ben met name tevreden over de opbouw van het 100 dagen traject. De emotie turflijst (dit was huiswerk in het programma) heb ik veel aan gehad. Het was voor mij echt een eyeopener. Het cijfer wat ik Bye Bye Burnout geef is een dikke 9!
Ik zeg ja tegen het feit dat ik weet dat ik na de 100 dagen-traject geen tweede burn-out meer krijg. Daarom ga ik Bye Bye Burnout ook zeker adviseren aan anderen. Super blij met deze ervaring!
Na het volgen van het intensieve 100 dagen-traject heb ik beduidend minder klachten. Dit uit zich in meer rust, beter slapen en veel meer energie. Ik geniet weer volop van leuke dingen! Ik ga Bye Bye Burnout adviseren aan anderen!

Heb jij medewerkers met burn-out of stress?

Wij richten ons op het MKB Nederland en kennisorganisaties (managers, werknemers, professionals). Wij begrijpen burn-out en weten voor welke uitdagingen onze cliënten regelmatig staan. Spreekt het bovenstaande je aan en wil je dat we voor je aan de slag gaan met één of meerdere van je werknemers, neem dan nu contact met ons op. Na de situatieschets, vertellen wij kort iets over de verschillende mogelijkheden die het beste aansluiten bij hetgeen je wilt bereiken. We maken graag een vrijblijvende en kosteloze afspraak met je.

Geen hoge verzuimkosten of langdurige uitval. Bel of mail ons en we gaan het burn-out probleem voor je oplossen!
image

Medewerkers met burn-out?

Een burn-out kost jou als werkgever 120.000 euro.

Wil jij ook weten waarom het zo hoog is en hoe die kosten zijn opgebouwd ontvang dan mijn E-book!

Sluiten

Ik ben

Ik hou zelf niet van spam en ben dus zuinig op jouw gegevens.

Sluiten