100 dagen-traject

Herken je dit?

  • Mensen klagen op de werkvloer dat de collega met de burn-out zo lang afwezig is;
  • Je verzuimkosten lopen als gevolg hiervan steeds hoger op;
  • Het herstel van de burn-out duurt volgens jou ook te lang. Dit moet toch sneller en efficiënter kunnen?
  • Binnen je eigen organisatie kan niemand je het juiste antwoord geven. Je bent op zoek naar een partij die begrijpt waar jij tegenaan loopt. Je wilt zeker een goede oplossing voor je medewerker, maar heel eerlijk: het probleem moet niet te lang duren…

Meer informatie over het 100 dagen-traject

Dé burn-out oplosser

Wij zijn dé burn-out oplosser van het Nederlandse bedrijfsleven.

Wij weten hoe je een burn-out op de werkvloer kunt voorkomen en oplossen. Wij werken vanuit kennis, scholing en eigen ervaring. Ons doel voor de medewerker is een voorspoedig herstel en het voorkomen van een volgende burn-out. Ons doel voor de werkgever is de medewerker weer zo snel mogelijk terug aan het werk krijgen. Lukt dat niet? Dan maken we andere opties bespreekbaar, het helpt immers niemand wanneer de medewerker op de verkeerde plek zit. Bovendien geloven wij dat voor alles een goede oplossing te bedenken valt, als je dit op een correcte en respectvolle manier doet.

100 dagen-traject

100 dagen-methodiek van Bye Bye Burnout

Wij weten als geen ander hoe kostbaar een burn-out is voor de werkgever én de werknemer. Het kan lang duren voor iemand weer terug is op zijn of haar werkplek. Het is dan ook niet zomaar dat ons 100 dagen-traject succesvol is: het biedt een duidelijk pad richting herstel met logische en bewezen stappen. Onze multidisciplinaire aanpak is gericht op duurzaam en spoedig herstel van de burn-out. Het traject begint altijd met een intake bij de medewerker, diverse metingen op dag nul (de nulmeting), uitgebreide uitleg over de komende 100 dagen en een eerste kennismaking met de coach die het traject gaat begeleiden.

Ons traject

Meting

Aan de start van het traject doen we een nulmeting met behulp van een aantal medische vragenlijsten. Deze meting doen we opnieuw halverwege en ook aan het einde van het traject, samen met een eindrapportage en adviesrapport.

Herstel

Herstel is een belangrijke pijler. Iedere burn-out is een persoonlijk proces en hoe iemand herstelt verschilt per persoon. Daarom zijn onze trajecten individueel. Het herstel wordt bij ons bereikt via onze methodiek en gepersonaliseerd huiswerk.

Thema’s en coaching

Ons traject bestaat uit een aantal face-to-face coachingssessies, beweegopdrachten en telefonisch contact. In het 100 dagen-traject werken we met thema’s gericht op diverse onderwerpen waar medewerkers met een burn-out tegenaan lopen.

Ervaringen

Ik ben met name tevreden over de opbouw van het 100 dagen-traject. Aan de emotie-turflijst (dit was huiswerk in het programma) heb ik veel gehad. Het was voor mij echt een eyeopener. Ik geef Bye Bye Burnout een dikke 9!

BABETTE | FINANCE CONTROLLER

Ik zeg ‘ja’ tegen het feit dat ik na het 100 dagen-traject weet dat ik geen tweede burn-out meer krijg. Daarom verwijs ik anderen graag door naar Bye Bye Burnout. Superblij met deze ervaring!

DIEWERKE | DIRECTEUR MKB BEDRIJF

Na het volgen van het intensieve 100 dagen-traject heb ik beduidend minder klachten. Dit uit zich in meer rust, beter slapen en veel meer energie. Ik geniet weer volop van leuke dingen. Ik ga Bye Bye Burnout adviseren aan anderen!

MYRLE | PROMOVENDUS

Heb jij medewerkers met burn-out of stress?

Wij richten ons op het Nederlandse bedrijfsleven en kennisorganisaties (managers, werknemers en professionals). Wij begrijpen burn-outs en weten voor welke uitdagingen onze cliënten regelmatig staan. Spreekt het bovenstaande je aan en wil je dat we voor je aan de slag gaan met één of meerdere van je werknemers? Neem dan nu contact met ons op. Na de situatieschets vertellen wij kort iets over de verschillende mogelijkheden die het beste aansluiten bij wat je wilt bereiken. Graag maken we een vrijblijvende en kosteloze afspraak met jou.

Geen hoge verzuimkosten of langdurige uitval. Bel of mail ons en we lossen het burn-out probleem voor je op!

Medewerkers met burn-out?