Bye Bye Burnout BedrijfsAPK

Verzuim door werkstress en burn-out is een belangrijk punt bij bedrijven. Als klachten niet op tijd opgelost worden bij medewerkers kan dit leiden tot langdurig verzuim in de vorm van uitval door een burn-out.
Hoe kun je dit binnen je bedrijf tijdig signaleren, maar er ook concreet je erop voorbereiden? Daar hebben wij iets op gevonden in de vorm van de Bye Bye Burnout BedrijfsAPK.

Middels onze Bye Bye Burnout BedrijfsAPK maken wij inzichtelijk wie er binnen het bedrijf werkdruk met het risico op werkstress ervaart, wie er momenteel al werkstress ervaart en wie op omvallen staat vanwege een naderende burn-out. Doordat je dit inzicht krijgt over je personeel en weet waar ze momenteel staan in hun stresslevel, voorkom je dat ze te lang doorgaan en hun klachten – al dan niet bewust – negeren. Gaan ze namelijk wel te lang door, dan is het risico op uitval vanwege burn-out met de bijbehorende kosten bijna een garantie!
Door onze Bye Bye Burnout BedrijfsAPK toe te passen binnen je organisatie maak je werkdruk, werkstress en burn-out bespreekbaar. Tevens zorg je ervoor dat het taboe rondom burn-out verdwijnt en je creëert een betere werkomgeving en goed-werkgeverschap.

Download de informatie over onze Bye Bye Burnout BedrijfsAPK voor meer info of neem direct contact met ons op.

Download meer info