Mascha staat altijd klaar voor haar klanten!

Wij gaan Bye Bye Burnout zeker bij anderen adviseren omdat de medewerkers van Bye Bye Burnout zelf goed weten wat er zich in het hoofd van een werknemer met een burn-out af kan spelen.

Diewerke | Directeur MKB Bedrijf

De opbouw van het programma heeft mij waanzinnig veel houvast gegeven. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om een “eigen tuintje” te hebben. Ik weet nu waar mijn valkuilen zijn. Ik heb leren kijken naar alle kanten van mezelf, waaronder doen wat mij plezier geeft. Ik heb ook geleerd mijn grenzen af te bakenen, over mijn positie binnen mijn gezicht en mijn kwaliteiten als directeur. Ik kan nu reflecteren en ik weet wat mijn alarmsignalen zijn. Ik ben anders gaan leven en weet nu dat ik na de 100-dagen methodiek geen tweede burn-out meer krijg. Als coach, vind ik Eveline’s helderheid fijn. Ze heeft veel kennis en is een ervaringsdeskundige. Mascha reageerde altijd snel op de mail. Dat vond ik top. Mijn verwachtingen zijn helemaal uitgekomen. Daarom ga ik Bye Bye Burnout ook zeker adviseren aan anderen. Het was een prettig traject met een fijne trainer. Ik ben tevreden over de samenwerking en het resultaat.

Diewerke
Directeur MKB bedrijf

Mascha staat altijd klaar voor haar klanten en runt vol enthousiasme haar bedrijf. Nanny was naar ons idee een goede match met onze werknemer en Contimeta heeft het contact met haar als zeer positief ervaren. Wij gaan Bye Bye Burnout ook zeker bij anderen adviseren omdat de medewerkers van Bye Bye Burnout zelf goed weten wat er in het hoofd van een werknemer met een burn-out zich af kan spelen. Mascha zit vol passie en energie en wil absoluut het beste maken van het 100 dagen traject! Wij geven Bye Bye Burnout daarom een 8. Er zijn zeker nog wel wat kleine verbetermogelijkheden zoals dat overal geld, maar Contimeta waardeert het ten zeerste hoe er met onze werknemer is omgegaan.

Wendy
Manager Personeelszaken

Bye Bye Burnout is een typisch no-nonsense bedrijf met een duidelijke focus op de verbetering van de levenskwaliteit van de cliënten waar zij mee te maken hebben. Ik heb hen als enorm positief ervaren, als een organisatie met het doel goed voor ogen. De relatie die ik met Mascha van Bye Bye Burnout heb opgebouwd valt het beste te omschrijven als oplossingsgericht. Mascha neemt haar verantwoordelijkheden en is flexibel, altijd op zoek naar de best passende oplossing. Ik ben ervan overtuigd dat Bye Bye Burnout een grote toegevoegde waarde heeft voor iedereen die met burn-outproblematiek te maken heeft.

Sylvie
Loopbaanadviseur

Op het moment dat ik geen enkel overzicht meer had hoe ik zelfstandig uit de burn-out kon klauteren, kwam Bye Bye Burnout op mijn pad. Daar ben ik nog steeds zo dankbaar voor. Ik herkende mijzelf niet meer, het optimisme en vertrouwen in mijzelf waren volledig verdwenen en de constante vermoeidheid, angst en het gebrek aan perspectief hadden de overhand. Door persoonlijke begeleiding tijdens heel basale zaken zoals regelmaat, beweging en het nemen van kleine stapjes, knapte ik op. Ik voelde mij vooral heel erg gehoord en begrepen door mijn vaste coach Mascha. Het is heel lastig gebleken om alle, eigenlijk verkeerde, aangeleerde gewoontes te vervangen door nieuwe, goede gewoonten. Gewoonten die passen bij een gezonde levensstijl en die mij uiteindelijk dienen. Ik voel dat het altijd een uitdaging zal blijven niet weer in dezelfde valkuil te stappen. Maar de begeleiding van Bye Bye Burnout heeft me voorzien van handvatten en een bewustwording die ik nooit zal vergeten en zal blijven toepassen in mijn leven.

Renate
Interieurarchitect

Ik kwam bij Bye Bye Burnout terecht omdat ik door burn-outklachten mijn werk niet meer goed kon uitvoeren. Doordat ik nog werkzaam was, is de aanpak van Bye Bye Burnout voornamelijk preventief geweest. Na het volgen van het intensieve 100 dagen-traject heb ik beduidend minder klachten. Dit uit zich in meer rust, beter slapen en veel meer energie. Ik geniet weer volop van leuke dingen! De persoonlijke aanpak waarbij er vanuit veel invalshoeken naar mijn klachten werd gekeken vind ik bijzonder. Hierdoor heb ik ook meer inzicht gekregen in hoe ik in de toekomst burn-outklachten kan voorkomen. Dankzij Bye Bye Burnout zie ik de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet!

Myrle
Promovendus

Na mijn instorten was ik zowel op mijn werk als thuis regelmatig compleet gevloerd. Ik kon dan niet meer slapen, werd hyper wakker, was dan weer moe, enz. Ik wilde ontzettend graag mijn leven weer terug, dus ik ging graag met Bye Bye Burnout in zee. Eenvoudig was het niet. Elke week opdrachten uitvoeren is met een burn-out een hele klus. De wekelijkse gesprekken eveneens. Na 100 dagen heb ik mijn leven eindelijk weer aardig op de rit. Ik kan weer lezen, schrijven, discussiëren. Ik heb vrijwel geen last meer van mijn lijf. Ik weet nu waar mijn grenzen liggen en kan daar ook naar luisteren. Helemaal ‘normaal’ zal het niet meer worden, maar dat was ook niet normaal, achteraf gezien ;-)

Maaike
Docent Hogeschool

Hoewel ik al meerdere (begeleidings)trajecten had doorlopen, was dat tot op dat moment zonder echt resultaat. Hetgeen Mascha mij vooraf vertelde over het 100 dagen-traject was precies waar ik behoefte aan had. Een multidisciplinaire aanpak met concrete handvatten, intensieve begeleiding en een beperkte duur van 100 dagen. Na de 100 dagen kan ik met trots zeggen dat ik enorme stappen heb gemaakt. De diversiteit in het programma (wekelijkse thema’s, fysieke activiteiten, persoonlijke opdrachten), de betrokkenheid van Mascha en de duur heb ik als opvallend positief ervaren. Niet alleen de coachingsgesprekken, maar ook eigen inzichten – die ik uit de verschillende opdrachten heb opgedaan – hebben mij veel geleerd. Eindelijk was de weg naar herstel ingeslagen. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn re-integratie en heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt met mij!

Charlotte
Recruitment manager

Het 100 dagen-traject van Bye Bye Burnout heb ik als zeer prettig en effectief ervaren. Het zijn simpele opdrachten die uiteindelijk hun vruchten afwerpen en dus ook grote veranderingen met zich meebrengen. Er worden verscheidene handvatten gegeven om ook na het traject verder te kunnen met energie opbouwen. Aan het eind van het traject voel je je sterk genoeg om weer verder te kunnen werken aan het laatste stukje van je herstel. Het gevoel van: ‘Yes, I can!’ 100 dagen klinkt lang, maar ze zijn zo voorbij.

Het is een goed programma, zeer effectief, waarbij je te maken krijgt met een superleuke en goede coach. Ik zou Bye Bye Burnout van harte aanbevelen aan iedereen die een burn-out heeft. Zonder hen had ik nu niet gestaan waar ik nu sta.

Jamie
Hogeschool docent

Ik zat drie maanden thuis met extreme oververmoeidheid en constante hoofdpijn. Ik voelde me niet begrepen in mijn omgeving en had behoefte aan goede begeleiding. Het is een moeilijke periode in je leven waarin je heel hard aan jezelf moet werken om er weer bovenop te komen. Daarom is het traject van Bye Bye Burnout zo uniek en effectief. Veertien weken lang werk je intensief aan de verbeterde versie van jezelf. Best pittig, maar heel leerzaam en het allerbelangrijkste is dat het echt werkt! Na een paar weken merkte ik al dat het fysiek beter met mij ging. Als ik die positieve flow dreigde te verliezen, stond Mascha altijd voor mij klaar om mij te helpen. Elke week werk je aan een passend thema en zijn er fysieke opdrachten binnen het programma. Daarnaast bepaal je samen andere opdrachten, zodat je (naast veel rust) een effectieve dagbesteding tegemoet gaat. Mascha zorgt er ook zeker voor dat je je hieraan houdt! Ik raad iedereen die een burn-out heeft dit traject heel erg aan! Na deze drie maanden weet ik veel beter wie ik ben, wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daar in de toekomst mee om moet gaan. Bedankt Bye Bye Burnout!

Marije
Financial Merchandise Manager

De aanpak van Bye Bye Burnout ervaar ik als krachtig en zeer effectief.

Door de persoonlijke en multidisciplinaire aanpak van Mascha kon ik binnen het programma grote stappen voorwaarts maken. Tegelijkertijd bieden zij een breed scala aan handvatten om ook na het programma een goede, energieke basis op het werk en in je privéleven te hebben en te behouden.

Kortom: een erg goed programma met topcoaches, die ik van harte aanbeveel.

Kris
Commercieel directeur

Er moet toch echt een shout-out van mijn hart.

Net weer gesproken met Mascha Mooy. Zij helpt leidinggevenden met burn-out preventie, iets waar Nederland hard aan toe is volgens mij. Mascha bevat ongelooflijk veel power en dat heeft invloed op mij elke keer dan we elkaar spreken. Want als we bellen, gieren de ondernemerskriebels door mijn lijf. We kunnen eindeloos praten over keuzes, doelstellingen en kattenmandjes. Zulke mensen zijn waardevol, héél waardevol. Het is immers belangrijk dat je de juiste mensen om je heen verzameld die dezelfde idealen hebben en graag groot denken.

Lieve Mascha, ik wens je echt zoveel succes toe! Blij dat ik met je kan sparren!

Lisa
Ondernemer

Ik zat zo vast in mijn burn-out dat ik niet wist of ik er nog uit zou komen. Door dit traject ben ik positief over dat het mij gaat lukken om te herstellen van mijn burn-out. Het traject heeft Volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb er heel veel van geleerd. In ben heel blij dat mijn werkgever mij in contact heeft gebracht met dit traject. Ik had nu niet gestaan waar ik nu sta. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik meer naar mezelf luister en naar mijn gevoel. Ik ben me steeds meer bewust van mezelf. Hoe ik denk en hoe ik omga met situaties die ik tegenkom in mijn leven. Ik heb ook geleerd dat wandelen voor mij een hele goede manier is om te ontspannen en mijn gedachten stop te zetten. Over mezelf heb ik geleerd te luisteren naar mijn gevoel. Ik hoef niet aan mezelf te twijfelen. Ik was heel onzeker over alles en ik heb nu geleerd dat ik kan vertrouwen op mijn eigen kracht.

Babette
Finance Controller