Belangrijk bericht voor 2019: Check stress op de werkvloer!

Deze week voor iedereen die dit leest natuurlijk hele fijne feestdagen. Afgelopen jaar hebben we bij Bye Bye Burnout niet stil gezeten en daarom is de komende feestperiode voor mij met name een periode van rust. Even lekker opladen en niks doen. Dit om natuurlijk fris en fruitig het nieuwe jaar in te gaan.

Uiteraard wil ik je het nieuwe jaar niet in laten gaan met een advies en een cadeau.

Zoals je wellicht weet – zeker als je mijn wekelijkse schrijfsels leest – is verzuim door werkstress en burn-out een belangrijk item bij bedrijven. Als klachten niet op tijd opgelost worden bij medewerkers kan dit leiden tot langdurig verzuim in de vorm van uitval door een burn-out. Met vaak ontzettend hoge kosten als gevolg. Want 1 burn-out kost jouw bedrijf gemiddeld €120.000 euro! Deze kosten zijn echter goed te besparen als je op tijd ingrijpt en het probleem al bij de basis aanpakt. Hoe kun je dit binnen je bedrijf tijdig signaleren, maar je er ook in 2019 concreet op voorbereiden?

Ons cadeau aan jou, voor een gezond 2019!

Speciaal voor de feestdagen en om voor zowel jouw bedrijf als je medewerkers een sterke start te maken in het nieuwe jaar bieden we exclusief voor onze nieuwsbrieflezers een – behoorlijk groot – cadeau aan. Indien je voor 31 december aanstaande reageert op dit bericht doen wij met Bye Bye Burnout GEHEEL GRATIS een stresscheck binnen jouw bedrijf en maken we voor jullie intern inzichtelijk hoeveel stress jouw medewerkers ervaren. Dit cadeau heeft een waarde van vanaf € 495,- oplopend tot € 5995,- afhankelijk van de grootte van je organisatie.

Doordat je dit inzicht krijgt over je personeel en weet waar ze momenteel staan in hun stresslevel, voorkom je dat ze te lang door blijven gaan en hun klachten – al dan niet bewust – negeren. Zo maak je werkdruk, werkstress en burn-out bespreekbaar en oplosbaar. Je zorgt dat het mogelijke taboe rondom burn-out  binnen jouw bedrijf verdwijnt en creëert een betere werkomgeving, inclusief goed-werkgeverschap.

Dit cadeau is echt alleen maar tot 31 december 2018 op te vragen. Begin 2019 zullen onze coaches telefonisch een stresscheck doen bij jouw medewerkers waarna we (geheel vrijblijvend) de resultaten intern met jullie zullen bespreken en jouw organisatie 100% burn-outvrij kan worden! Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe jaar.

Op naar een gezond en stressvrij 2019!

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met burn-out & stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij extreem goede resultaten bij organisaties. Door ons in te schakelen dalen je jaarlijkse verzuimkosten gemiddeld met 50%!