Heel Nederland Bye Bye Burnout op het nachtkastje

By 11 December 2019#Burnout, #byebyeburnout

Allereerst natuurlijk mijn hartelijke dank in het vertrouwen in ons dit jaar. Een jaar waarin we enorm in ontwikkeling zijn geweest. Zo heb ik met behulp van o.a. Maria een praktisch boek geschreven, dat eigenlijk elke leidinggevende of HR-adviseur in het kerstpakket of onder de kerstboom zou moeten terugvinden. Ook is ons team gegroeid; we hebben een aantal goede nieuwe coaches en trainers mogen verwelkomen. Dit vroeg om een volgende optimalisatie van onze organisatie, die onze dienstverlening ten goede komt.

Maria zal zich volledig richten op de begeleiding van de coaches en trainers. Het contact met relaties, bestaande en nieuwe klanten, zal worden overgenomen door Margit. Hiermee krijg ik zelf meer tijd om me op de bedrijfsvoering te richten v.w.b. media-contacten alsook in gesprek zijn met organisaties, doorontwikkeling van kennis en het geven van lezingen over stress en burn-out, waarvoor steeds meer aanvragen binnenkomen naar aanleiding van mijn boek “Bye Bye Burnout”.

Recensies vinden we altijd prettig. Niet alleen om de boekverkoop te stimuleren want weet dat ik op dit boek geen winst maak omdat ik simpelweg een te kleine niche voorzie van nuttige informatie. Overigens: ik heb nog steeds als doel om bij iedere manager, leidinggevende of HRM-directeur op zijn/haar nachtkastje te liggen omdat het echt verplichte kost is mijn boek. Ben je actief in het vakgebied en heb je de verantwoordelijkheid over personeel dan bevat dit boek echt noodzakelijke kennis! En wat die niche betreft: heel dit land ervaart zo ongeveer stressklachten dus genoeg mensen die wat aan de no-nonsens en direct toepasbare tips uit mijn boek hebben. Ook als je zelf met klachten kampt heb je er zeker wat aan.

Dit zeggen anderen:

“Dit boek geeft zowel de werkgever als de werknemer handvatten om op een constructieve manier met burn-out om te gaan”, aldus Martine Hafkamp, oprichter en algemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer.

“Het schrijftalent van Mascha komt sterk naar voren in deze must-read, vol met informatie en heldere verhalen. Zowel online als in dit boek is haar schrijfstijl beeldend en verfrissend. Mascha is daarnaast ook “gewoon” een mooi mens met humor en een goede dosis zelfspot. Haar heerlijke openhartigheid en sprankelende persoonlijkheid maken Mascha tot een van de toppers in het vak. De combinatie van zakelijke en persoonlijke vaardigheden maken haar in mijn opinie bovendien een rolmodel en zeer inspirerend voor velen.” Martin Planken – CEO Topshelf Media

“Mascha is een briljante geest waar ik urenlang naar zou kunnen luisteren, kan niet wachten om Bye Bye Burnout te lezen”, aldus Brandon Lee Hoop – Influencer & Auteur

Wens ik je voor nu een fijne week en ga lekker ontspannen en focussen op niksen!