Week van de werkstress 2018 & burn-out steeds groter probleem in NL

Volgende week is de Week van de Werkstress. Wij zijn daar natuurlijk ook druk mee bezig en steunen dit initiatief van harte. We hebben zelfs de komende week tijdens de Week van de Werkstress een mooie incentive voor je! Wij bieden namelijk op onze trajecten en workshops 18% procent korting (want we leven in het jaar ’18)!! Deze korting krijg je als je mij een mail stuurt met daarin dit vermeld. Uiteraard pas ik het dan direct toe! Een burn-out is namelijk al kostbaar genoeg!

Wil ik je veel leesplezier wensen en ik hoop dat je er weer het e.e.a. van opsteekt!

Vier tips die je medewerker helpen bij het verlagen van de werkstress
In dit artikel deel ik vier tips die je aan je medewerkers kunt adviseren die bijdragen aan een verlaagd stresslevel.
Lees hier de tips.

Een artikel voor lotgenoten: van je zwakte je kracht maken
Volgens mij kan ik met zekerheid stellen dat je van je zwakte echt je kracht kunt maken. Daarom dit artikel. Ik wil lotgenoten laten inzien dat het echt goed kan komen met je! Ik heb in mijn leven tweemaal een burn-out gehad. De eerste was een stuk heftiger dan de tweede keer. Ik wist niet wat me overkwam, hoe het kwam en waarom het juist mij overkwam op dat moment.
Lees hier mijn verhaal.

Burnout herstel voor iedereen

Voor de mensen die mij nog niet kennen: ik ben Mascha Mooy, woonachtig in Amsterdam met man en kat. Eigenaar van Bye Bye Burnout en momenteel in Amerika voor ditzelfde Bye Bye Burnout. Tevens ben ik enthousiast (wat mensen soms verwarren met overdreven), creatief en eerlijk gezegd ben ik ook wel een beetje (te) druk. Zo druk dat ik mezelf in het verleden in een burn-out heb gewerkt. Door deze ervaring en het succes van Bye Bye Burnout gaan we nu ook de consument helpen. Lees hier hoe we gaan helpen.

Stopzetten of opschorten loon zieke werknemer – hoe werkt het?
‘Mijn werknemer Paul is ziek’, Bianca rolt met haar ogen. ‘De bedrijfsarts zei dat hij vanaf vandaag weer voor drie uur per dag moest starten, maar hij is niet komen opdagen’. ‘Heb je hem al gebeld?’, vraag ik. ‘Natuurlijk, al vijf keer. Sterker nog, ik heb één van onze jongens gevraagd bij zijn huis langs te rijden. Zo te zien, is hij niet eens thuis.’ ‘Is dit de eerste keer dat hij niet komt?’ ‘Nou ja, een maand geleden ook al niet. Ik denk dat ik hem maar ontsla op staande voet. Is dat OK?
Lees hier waarom wel/niet.

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!