Update Bye Bye Burnout: wat zijn we aan het doen?

By 15 November 2018#Burnout, #byebyeburnout

Er is zoals altijd weer van alles gaande binnen Bye Bye Burnout, we staan nooit stil. Graag breng ik je middels dit artikel op de hoogte.

Algemene ontwikkelingen

In samenwerking met mijn strategisch partner zijn we druk bezig Bye Bye Burnout verder vorm te geven en neer te zetten als bedrijf. Mijn focus ligt momenteel op het vergroten van naamsbekendheid en business opportunity’s. Maria neemt stap voor stap een aantal taken van me over, met name op het gebied van coaching en ontwikkeling op inhoud en kwaliteit. Daar zit nu nog wat overlap, maar naar verwachting zal zij vanaf begin 2019 zoveel mogelijk zelfstandig zaken oppakken.    

Nieuw label

We hebben er sinds kort een nieuwe website bij: www.burn-out-herstel.nl. Sinds vanmorgen is ook de bijbehorende Facebook pagina in de lucht (liken en delen mag natuurlijk altijd, graag zelfs). Dit nieuwe label is bedoeld voor particulieren, de aangeboden info en diensten zijn dus volledig op die doelgroep gericht. Neem eens een kijkje op de site en pagina, en laat ons weten wat je ervan vindt!

Huidige website

Bovenstaande betekent ook dat de huidige website www.byebyeburnout.nl enige veranderingen ondergaat. Alles wat we communiceren via deze site zal volledig gericht zijn op organisaties; werkgevers, managers of leidinggevenden.

Om inzicht te krijgen in wat onze bezoekers op de website brengt én hen de juiste dienstverlening te kunnen bieden, willen we bij hun eerste bezoek een aantal korte vragen stellen. Dit zowel voor burn-out-herstel.nl (werknemers) als voor byebyeburnout.nl (werkgevers). Een gunst die ik je wil vragen: Zou je mij per website één gesloten (introductie)vraag toe willen sturen die antwoord geeft op de reden van bezoek en mogelijke behoefte? Voorbeeld: Ervaar jij stress- of burn-out klachten? (werknemer) / Ervaren uw medewerkers stress op de werkvloer? (werkgever)

Bye Bye Eveline

Helaas moeten we van tijd tot tijd ook afscheid nemen. Eveline heeft besloten haar aandacht volledig te richten op haar eigen bedrijf en heeft ook andere plannen waar ze graag ruimte voor wil creëren. Ze is vanaf begin af aan erg betrokken geweest bij Bye Bye Burnout en we willen haar dan ook heel hartelijk bedanken voor haar inzet en wensen haar veel succes!

Boek in de maak

Mooi nieuws, waar we ook nog eens enorm trots op zijn: er komt medio 2019 een Bye Bye Burnout boek op de markt! Echter, voordat er gedrukt kan worden zullen er eerst heel veel woorden op papier moeten komen. Dat is waar wij de komende weken erg druk mee zullen zijn.

Niet alleen wij, maar ook onze nieuwe aanwinst Ilse zal zich bemoeien met het boek. Ilse (22) studeert Algemene Sociale Wetenschappen, specialisatie Arbeids- en Organisatiepsychologie en is sinds deze week als stagiaire betrokken bij Bye Bye Burnout.

Ook jij kan een bijdrage leveren aan deze uitgave. We zijn namelijk op zoek naar interessante casuïstiek, welke we uit kunnen werken als voorbeeldmateriaal. Dus heb jij ooit een succesvol traject voor Bye Bye Burnout gehad waarvan je zeker weet dat het onze lezers (werkgevers) zal pakken, mail mij dan even en voeg een korte beschrijving (indruk) van de casus toe.   

Genoeg voor nu ;) Mocht dit schrijven vragen, nieuwsgierigheden of opmerkingen bij je op hebben geroepen, laat me dat dan gerust even weten!

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!