Burnout herstel voor iedereen

Voor de mensen die mij nog niet kennen: ik ben Mascha Mooy, woonachtig in Amsterdam met man en kat. Eigenaar van Bye Bye Burnout en momenteel in Amerika voor ditzelfde Bye Bye Burnout. Tevens ben ik enthousiast (wat mensen soms verwarren met overdreven), creatief en eerlijk gezegd ben ik ook wel een beetje (te) druk.

Zo druk dat ik mezelf in het verleden tot twee keer toe in een burn-out heb gewerkt. De eerste keer was in 2010 en dit was een hele heftige burn-out. Ik wist niet wat me overkwam. Ik schreef er vorige week al dit over.

De tweede keer was in 2014. In 2014 was ik nota bene al bezig met Bye Bye Burnout, maar door het onverwachte succes in combinatie met het nooit geleerd hebben wat ondernemen nou precies inhoudt, ben ik te lang doorgegaan. Gelukkig had ik toen al onze succesvolle 100 dagen methodiek ontwikkeld waar we werknemers mee helpen die met burn-out klachten kampen, dus was het tij nog semi op tijd te keren! 

Mijn tweede burn-out was gelukkig een lichtere variant van de eerste burn-out mede omdat ik dus de oplossing had en ik dus eerder naar mijn lichaam en de signalen luisterde. Ik heb ingegrepen toen ik zelf doorhad dat ik de verkeerde kant op ging. Dat is echt heel erg moeilijk om te doen en veel mensen zullen dit wel herkennen.

Sommige mensen zeggen dat ik toen wel te laat heb gehandeld. Ik denk dat mensen daar niet over kunnen oordelen want je kent mijn specifieke situatie daarvoor niet goed genoeg. Ik ben van mening dat deze leerschool Bye Bye Burnout alleen maar beter heeft gemaakt. 

 

In 2011 – vlak na mijn eerste burn-out – ben ik begonnen met Bye Bye Burnout. Dit was met vallen en opstaan en de eerste paar jaren was het parttime. Langzamerhand is het eenmanszaakje uitgegroeid tot een volwaardige organisatie met meerdere coaches en ondersteunende teamleden. Het maakt me erg trots dat we dit hebben bereikt! Inmiddels zijn wij – mede door mijn vernieuwende visie – DE toonaangevende organisatie in Nederland als het over burn-out gaat.

Doordat ik graag daring & disruptive te werk ga, bereik ik vaak datgene wat anderen voor onmogelijk is. Dat vergt bloed, zweet en tranen, maar de resultaten zijn er dan ook naar. Met name op die resultaten ben ik enorm trots. Wij maken echt verschil in iemands leven! En daarom – juist daarom – werd het tijd voor een nieuwe doelgroep die we vanaf nu ook gaan helpen. 

 

We zijn per afgelopen 1 november van start gegaan met een nieuw programma speciaal ontwikkeld voor consumenten. Dit is een 100% dochterlabel van Bye Bye Burnout en heet burn-out-herstel.nl Geen stress: Bye Bye Burnout blijft de go-to locatie voor het bedrijfsleven.

  

Zoals gezegd gaan we de consument vanaf nu dus ook helpen met het voorkomen en het oplossen van een burn-out. Het is nodig en de tijd is er rijp voor. Ik wil deze doelgroep niet langer nee verkopen en zie het ook echt als onze taak om deze mensen te helpen.

 

De komende weken ga ik zeker nog meer over dit nieuwe label vertellen. Mocht je mensen kennen die met stress of een burn-out kampen, maar eerst nog even kennis met ons willen maken, verwijs ze dan alsjeblieft naar onze speciale website.  Hier kunnen ze gratis nuttige tips downloaden en uiteraard voor een zeer gunstig instaptarief kennismaken met ons en onze dienstverlening.

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!