Vooraankondiging Bye Bye Burnout boek

Burnout is verschrikkelijk voor de medewerker die het overkomt. Maar het is ook een ramp voor jou als werkgever of HR-Manager. Zeker als je organisatie geen strategisch beleid heeft om uitval door burn-out te voorkomen. Kost het gebrek aan kennis en tijd jouw dagelijks geld? Dreigt er een sneeuwbaleffect te ontstaan door het extra werk dat collega’s van een uitgevallen medewerker te verstouwen krijgen? Heb je het gevoel er helemaal alleen voor te staan, terwijl er door je medewerker wel volop hulp en advies is? Dan is mijn nieuwste boek voor jou! Ja, je leest het goed: een boek! Aanstaande september is het allereerste Bye Bye Burnout boek een feit!

Het Bye Bye Burnout boek leert je de signalen van burn-out te herkennen en er adequaat mee om te gaan. Het laat zien welke verschillende stadia burn-out kent, hoe je omgaat met een uitgevallen medewerker (en zijn of haar collega’s), wat je kunt doen om het herstel te bevorderen en hoe je de re-integratie het beste vormgeeft. En natuurlijk krijg je advies en bewezen effectieve tips om burn-out te helpen voorkomen. Want, dat is uiteindelijk waar je naar streeft: een werkomgeving waar burn-out geen kans krijgt.

Zoals je weet ben ik zelf een ervaringsdeskundige en kreeg ik als drukke professional op jonge leeftijd een burn-out. Sindsdien heb ik van het bestrijden van burn-outs mijn werk gemaakt met Bye Bye Burnout en “Burn-out herstel”. Met het door mij opgerichte Bye Bye Burnout heb ik al vele organisaties met succes geholpen bij de aanpak van burn-out. Dit boek is een onderdeel van mijn missie om Nederland en België zoveel mogelijk burn-out vrij te krijgen.

Verschijnt: september 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!