stephen

Stephen

Coach

Het geeft een ontzettend veel energie en voldoening mensen aan het denken te zetten, een spiegel voor te houden, zelfvertrouwen te laten groeien, vastberadenheid te activeren en mensen van zichzelf versteld te laten staan. Met dankbaarheid kan Stephen dan ook zeggen dat hij een eervol en prachtig beroep heeft.

Stephen heeft een dosis aan ervaring in coachtrajecten op individueel- en organisatieniveau op het gebied van omgaan met stress en burn-out problematiek, talent- en loopbaanontwikkeling, communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Stephen creëert bewustwording, reikt handvatten aan en stimuleert gedragsverandering. Dat doet hij zoveel mogelijk met de meest vooraanstaande en bewezen kennis en tools in zijn vakgebied.

Samen met zijn collega en drielingbroer Viktor heeft Stephen sinds 2001 een bureau voor coaching, training en organisatieontwikkeling. Vanuit zijn diepste overtuiging dat mensen, teams en organisaties nog meer in hun mars hebben dan ze laten zien, maakt hij zich als betrokken veranderaar hard om het beste uit mensen te halen. Het is Stephens missie om hen op een gezonde en gebalanceerde manier te helpen in het creëren van (werk)geluk en welzijn, zodat ze toekomstbestendig worden en blijven.

Daarnaast schreef Stephen samen met zijn broer een vijftal boeken over talentontwikkeling en is hij columnist in een aantal vakbladen. Stephen is gecertificeerd en geregistreerd als senior EMC/EIA bij het NOBCO en gediplomeerd trainer, coach, assessor. Hij ronde de opleidingen Masteropleiding NLP, Transactionele Analyse en Individueel Systemisch Werken af en volgde een post-HBO-opleiding tot beroepscoach. Daarbij heeft Stephen accreditaties voor het afnemen en begeleiden van toonaangevende persoonlijkheidstesten, zoals TMA, DISC, WerkEnergieAnalyse, Spiral Dynamics en BIG FIVE.

Stephens visie op ontwikkeling van mensen sluit aan bij de principes van de positieve psychologie, waarbij uit wordt gegaan van de mogelijkheden van mensen in plaats van hun beperkingen.

Omdat Stephen niet alleen trainer en coach is, maar ook ondernemer en bestuurder, weet hij uit eigen ervaring hoe je het is om aan de andere kant te staan. Hij doorleeft daardoor zowel de theorie als ook praktijk en dat merk je als klant.

Specialisaties

  • Talentgericht werken
  • Loopbaanbegeleiding
  • Outplacement
  • Zelfvertrouwen

Regio's

  • Zuid-Holland
  • Brabant