Els

Els

Coach - Trainer

Els (1972) is coach en trainer, gespecialiseerd in begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling en het opheffen van blokkades die deze ontwikkeling in de weg staan. Allerlei mogelijke zaken in ons leven kunnen een bepaalde blokkade in onszelf teweegbrengen. Deze gaat vaak samen met bepaalde gedragspatronen, die op de lange duur niet altijd meer dienend blijken te zijn. Vaak uit zich dit in emotionele of mentale disbalans en (chronische) stress.

Els is gevoelig en begripvol, ze biedt vanuit haar zorgzame kant graag een luisterend oor. Daarnaast is ze ook direct en doortastend. Vanuit haar interesse, ervaring en expertise als gediplomeerd multidisciplinair coach/therapeut begint ze altijd bij de basis: waar, wanneer en waarom is bepaald gedrag ontstaan? Die vragen helpen je te begrijpen waarom je doet wat je doet en wat dat je in de loop van de jaren al dan niet heeft opgeleverd. Vanuit die basis ontstaat bewustwording en kan gezocht worden naar een weg waar ruimte is voor vernieuwing, vooruitgang en uiteindelijk verandering.

Met die verandering doelt Els op een nieuwe versie van jezelf, een versie 2.0. Els gebruikt vaak de metafoor van een ruwe en geslepen diamant; de processen in ons leven slijpen als het ware de ruwe randjes ervan af en laten ons uiteindelijk alleen maar meer helder stralen.

Ze weet zelf heel goed wat een dergelijk proces inhoudt. Zelf kreeg Els na jaren ervaring als HR-manager, trainer en adviseur in het bedrijfsleven ook een burn-out. De periode van herstel en de bijbehorende fases waar ze doorheen ging waren zwaar, maar maakten haar een ander -mooier- mens. Zo ontstond ruimte om nieuwe kansen te creëren en aan te pakken.

Els verstaat de levenskunst om in elke dag iets moois te ontdekken; een stapje in de goede richting, een klein succes of fijn moment om van te genieten. Dit gunt ze jou ook!

Specialisaties

  • Hoog sensitiviteit

Regio's

  • Zuid-Holland