carol

Carol

Mediator

Carol is bij Bye Bye Burnout betrokken via StonePartners Zakelijke Mediation.

Een berg ervaring en een stevige dosis optimisme. Oprechte interesse in mensen en de drive om ze verder te helpen. Hoofd- en bijzaken scheiden. Niet blijven hangen in wat is geweest, maar altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zelf haar hoofd gestoten en weer opgestaan. Als partijen vastzitten, kan Carol ze helpen om zonder gezichtsverlies en met een goed gevoel verder te gaan.

Carol studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht, heeft 25 jaar leidinggevende ervaring in het bedrijfsleven, waarvan 15 jaar bij Douwe Egberts en 10 jaar in de uitgeefwereld (ThiemeMeulenhoff, SDU, Cito). Als commercieel manager, verandermanager en business unit manager heeft zij veel ervaring met communicatie binnen teams en organisaties, met onderhandelen, mensen motiveren, het realiseren van verandertrajecten en het vormgeven van duurzame samenwerkingsverbanden. Bij the Lime Tree volgde ze de opleiding tot MfN-register mediator en is aangesloten bij Stone Partners Zakelijke Mediaton.

Daarnaast brengt Carol haar levenservaring mee: fulltime werkende moeder van 3 kinderen; het begeleiden van bedrijfsovername en haar ontslag erna; re-integratie na zwaar ongeval. Over vallen en weer opstaan. Hierdoor kan zij zich goed verplaatsen in de positie van werkgever én werknemer.

Dankzij haar achtergrond en ervaring en om wie zij is (ontwapenend, positief, pragmatisch oplossingsgericht), wordt Carol gevraagd te adviseren over het voorkomen van en leren omgaan met samenwerkingsgeschillen (pre-mediation) en voor procesbegeleiding en mediation bij zakelijke conflicten.