claudia

Claudia

Coach

Claudia helpt ondernemende vrouwen die door stress of burn-out dreigen vast te lopen in hun werk. Ze leert hen om weer ontspannen en met plezier te werken. Dat doet ze onder andere door naar buiten te gaan, want al wandelend kom je sneller tot rust en dat is nu juist van belang wanneer je overspannen of burn-out bent geraakt.

Volgens Claudia is een burn-out naast een vervelende periode, ook een uitnodiging tot zelfonderzoek. Wat werkt niet meer in jouw situatie? Wat is niet goed of juist goed voor jou? Waar gaat het nu echt over? Wat heb jij te leren? Het vraagt moed om bij dit soort vragen stil te staan, toch ligt hier de sleutel tot herstel van de burn-out. De rollercoaster van emoties en gedachten brengt je vaak niet verder tot een directe oplossing.

Claudia werkt al wandelend met jou aan je herstel.  Ze laat je graag ervaren hoe het buiten bewegen je helpt te ontspannen en welke boodschap je lichaam je te vertellen heeft. Soms is alleen maar praten niet nodig en kan een antwoord zomaar ineens letterlijk en figuurlijk voor je voeten liggen.

Claudia weet wat het is om uitgeput op de bank te zitten en niet te weten hoe je verder moet. Tijdens haar eigen burn-out heeft het wandelen haar veel gebracht. Naast levenservaring heeft zij de nodige professionele expertise en ervaring in het coachen van vrouwen bij stress en burn-out. Herstellen van een burn-out is namelijk niet alleen uitrusten en weer aan het werk gaan, maar leren wat je te leren hebt, zodat jij op jouw wijze weer aan de slag kunt. Ontspannen, met plezier en op een gezonde manier; daar helpt Claudia graag bij!

Claudia is geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisoren en Coaches (LVSC) en haalde haar certificaat Verdiepend Coachen bij Werkstress & Burnout bij Europees Instituut De Baak. Ze bekwaamde zich in natuur- en wandelcoaching en oplossingsgericht coachen. Claudia is graag op stap in goed gezelschap, met vrienden en familie. Het liefst is ze buiten, samen met haar partner wandelen, fietsen of reizen.

Specialisaties

  • Wandel coaching
  • Lichaamswerk

Regio's

  • Zuid-Holland