Nicole

Coach

In mijn werk kom ik de problematiek rondom stress en prestatiedruk veelvuldig tegen. Met de huidige economie en de verwachtingen die we aan elkaar maar voor aan ons zelf stellen ligt een burnout voor velen voor de loer. Of het nu young professionals zijn, executives, mannen, vrouwen – geregeld krijg ik hulpvragen gerelateerd aan (pre)burnout klachten en symptomen. En al ben ik zelf nooit officieel gediagnostiseerd met burnout, – ook ik ben in het verleden over mijn grenzen gegaan en heb laten gaan. Het laatste is wat mij betreft een sleutelpositie.

De ervaring leert dat een goede begeleiding van groot belang is om niet alleen zo snel mogelijk weer vanuit ontspanning te kunnen functioneren, maar vooral een terugval te kunnen voorkomen. De methodiek die Mascha ontwikkeld heeft sluit erg goed aan bij mijn inzichten, onderzoeken en ervaringen. Juist de combinatie van fysieke en mentale onderdelen tijdens de begeleiding leveren het gewenste resultaat. Zowel op korte, maar vooral ook op lange termijn. Essentieel naar mijn mening.

Ik deel met Mascha niet alleen onze visie op begeleiding en aanpak, maar we vinden elkaar ook in onze missie het taboe op burnout te doorbreken en preventieve maatregelen in onze (werk)cultuur te integreren.

 

Mijn ervaring als coach en in het bijzonder met deze materie spelen de hoofdrol in mijn onderscheidende waarde. Inmiddels put ik uit 20 ervaring als coach. Begonnen ben ik vanuit de sport met mentale begeleiding aan jonge (top)sporttalenten. De Focus lag voornamelijk op omgaan met prestatiedruk. Stress als belemmerende factor. Dit vormt in combinatie met mijn ervaringen als Manager en Organisatiedeskundige, opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling een compleet pakket. Ik maak gebruik van diverse methodieken waaronder NLP, systemisch werk, EFT, TA. Confrontatie en ondersteunend vanuit compassie voor jouw groeipad.

De laatste jaren heb ik mij verdiept in de neurologie, ons brein. De kennis omtrent de werking en samenstelling, de plasticiteit en de gedragswetenschappen hebben mij waardevolle inzichten gegeven die ik integreer in mijn begeleiding.

Specialisaties

  • Systemisch werk
  • Transactionele analyse
  • Positieve psychologie
  • HSP
  • Brainbehaviour / EFT
  • Leiderschap en organisatiemanagement

Regio's

  • Utrecht
  • Midden Nederland