Na een burn-out tegen de stroom in gaan

Oh nee, weer zo’n “nieuwsbrief” waar ik totaal niet op zit te wachten, ik hoor het je bijna denken… Maar… ik ga dat lekker negeren! Het is maar een paar alinea’s en dan mag je weer lekker je eigen ding doen.

Bye Bye Burnout blijft vernieuwen & verbeteren

Afgelopen maanden is er snoeihard achter de schermen gewerkt aan het vernieuwde en verbeterde Bye Bye Burnout. Het lijkt wel een on-going project en – net als in het echte leven – is een bedrijf ook een constant groeiend iets. Ik heb er o.a. voor gekozen om de website te vernieuwen en te verbeteren. Een handige routing was wenselijk en het moet allemaal nog beter en geschikter zijn voor de huidige markt. En zeker mogen we onszelf hierin niet vergeten of verliezen. Het moet namelijk ook binnen onze eigen groeicurve passen. Te snel gaan is ook niet fijn en daarom doen wij alles gedegen en met een bepaald beleid.  De puntjes op de i worden nu toegepast.

Je bedrijf burn-out vrij

We hebben nieuwe cursussen en dat is echt het neusje van de zalm! De eerste is echt een must-follow voor het MT en de Directies in dit land. Ja, jij dus! Hier leer je dus alles wat je moet weten om je bedrijf burn-out vrij te houden! Echt te waardevolle informatie die je niet mag missen. Om de simpele reden dat je het je niet kunt permitteren om deze informatie te missen! Een zeer gerenommeerd advocaten kantoor op het gebied van Arbeidsrecht heeft ons benaderd om dit samen met hun te gaan doen. Zij weten op juridisch vlak natuurlijk absoluut wat je wel en niet mag en moet doen, dus deze cursus is echt supersnel terug verdiend!

Wil je meer weten, lees het hier of stuur mij even een mailtje en ik plan een jullie in voor deze workshop. Want, een burn-0ut voorkom je bij de basis, en dat is dus wat jij en je mede MT’ ers ook moeten weten!

Ideale klant

Vorig jaar waren wij al erg duidelijk over onze ideale klant, maar naarmate we groeien krijgen we ook steeds meer nieuwe klanten. En waar ons hart echt licht bij MKB Nederland & kennisorganisaties met 50-120 fte merken wij dat de corporates ook steeds meer informatie aanvragen doen. Die grote mensenmassa’s met hun cubicles waar ik zelf ook jaren onderdeel van heb uitgemaakt, ja die grote jongens van o.a. de Zuidas die vinden het toch wel leuk wat deze dame aan het doen is met het almaar groeiende team van Bye Bye Burnout. Nou, die kunnen we ook helpen en dat gaan we dus ook doen! BAM, living my dream en dat is Nederland burn-out vrij maken!  

Daring en Disruptive

Dit was achteraf gezien een hele logische keuze, want dit past het beste bij mij en bij het bedrijf. Ik ga graag tegen de stroom in, doe het onverwachte en wil tegelijkertijd mezelf hierin niet verliezen. Nou, ik kan nu al zeggen dat dit de beste keus sinds lange tijd is.

Daring en Disruptive bezig zijn kun je sowieso wel op mij en Bye Bye Burnout toepassen. Uiteraard wel ALTIJD met de kwaliteit en het resultaat voorop. Want, jezelf blijven is 1 van de beste oplossingen om geen burn-out te krijgen! Luister naar je innerlijke stemmetje en volg je gevoel. Sinds ik dat doe, gaat het echt lekker met mij, maar zeker met Bye Bye Burnout. Is overigens af en toe wel eng hoor!

De markt

Terugkomend naar waarom ik doe wat ik doe. Ik begrijp de markt en ik snap waar de Managers en de Directie tegenaan lopen. Ik snap ook dat burn-out niet als nummer 1 op de agenda staat. De focus ligt elders. Allemaal helder en prima, maar het is wel een idioot duur onderwerp om te negeren. Daar heb ik zoals je weet een informatief E-book over geschreven. Mocht je het nog niet hebben gelezen (kan ik me bijna niet voorstellen), via deze link kun je het opvragen.

In het E-book heb ik uit laten rekenen wat een burn-out kost en waarom de kosten zo shocking hoog zijn. Kleine waarschuwing vooraf: Het onderwerp is serieus, maar de schrijfstijl is hilarisch! Moet je van houden, maar dat risico loop ik dan maar.

Leven na een burn-out

De tweede cursus is die ik heb bedacht is een hele mooie cursus die Maria (een absolute topper binnen Bye Bye Burnout) gaat geven aan mensen die nu uit een burn-out komen en dat dus op de lange termijn ook willen blijven! Daar ga ik binnenkort meer over delen want we zijn nog volop aan het ontwikkelen en perfectioneren.

Voor nu wil ik je nogmaals met klem adviseren om echt serieus over een burn-out en de bijbehorende impact na te gaan denken. Daarbij gaat het ook tijd worden om eens met mij aan tafel te gaan zitten om het alsmaar groeiende burn-out probleem binnen je organisatie aan te pakken!

Wens ik je een fijne dag en ik hoor graag van je!

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!