Bye Bye Burnout heeft goud in handen

Deze nieuwsbrief ben ik vanuit mijn kantoor aan het schrijven, maar binnenkort vertrek ik weer naar Amerika. Om precies te zijn naar Wall Street, Yale en Sillicon Valley!! Ik heb een aantal mooie aanvragen gekregen en het bizarre is dat ik over de Nederlandse grens al een bepaalde staat van dienst heb opgebouwd. In Amerika ga ik – naast het consultancy werk bij een aantal mooie Amerikaansr bedrijven – rondkijken of burn-out hier ook op deze verschillende plekken een hot item is. Zoals ik het nu inschat is dat zeker het geval.

Mensen werken in Amerika en specifiek op deze locaties meer uur per week en hebben vaak ook meerdere banen. Het leven is duur en de salarissen zijn vaak wel hoog maar de vaste lasten zijn bizar hoog! Daar komt bij dat er geen sociale voorzieningen zijn zoals wij dat in Nederland kennen. Dat maakt mensen wel extra gestrest heb ik gemerkt als ik met ze in gesprek ben over hun work-life-balance. Als ze in Amerika ziek zijn gaan ze gewoon werken want anders volgt er ontslag op staande voet. Best wel schrijnend voor sommige mensen. Ik besef me daarom nogmaals hoe goed wij het in Nederland hebben.

Daar later meer over want ik heb deze week natuurlijk weer drie mooie artikelen geschreven:

Het eerste artikel gaat over de Award die wij hebben gewonnen met onze artikelen en waarom wij doen wat we doen. Lees hier welke gave Award ik het over heb.

Het tweede artikel gaat over waarom het achteraf gezien altijd zo logisch is dat mensen een burn-out hebben gehad. Ik vertel over mijn eigen burn-out, maar ook dat ik zelf het totaal niet zag aankomen. Ik leer je in het artikel vier waardevolle oefeningen die jij en al je personeel direct kunnen toepassen. Een niet te missen artikel wat je hier kunt lezen.

Ons laatste artikel gaat over tegen de stroom inzwemmen en waarom ik dat toch altijd graag doe. Ik merk dat bedrijven mij wel steeds meer gaan benaderen en we veelvuldig gebeld worden om almaar grotere partijen te helpen. Nou, hoe wij dat gaan doen en met welke nieuwe trainingen en cursussen wij dat gaan doen lees je hier. Absoluut topshit en hier hebben we dus goud mee in handen!

Wens ik je weer een fijne week en ik spreek graag snel met je af om je burn-out gerelateerde issues op de werkvloer op te lossen!

Wil je trouwens nog aanhaken voor de lunch en learn vanmiddag, bel me dan straks voor 12.00 dan zorg ik dat je er nog bij kan zijn! Ik heb nog plek voor max 2 mensen!

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!