Burn-out en werkstress op de werkvloer? Los het op bij de basis!

Hoe krijg je burn-out en werkstress nou vanaf de basis opgelost in je bedrijf? Hoe kun je een nieuwe uitval door burn-out nou juist voor zijn? Wil jij het antwoord weten omdat jij je daar toch ook al meerdere malen over hebt lopen buigen? Nou, dan heb ik goed nieuws voor je en adviseer ik je om zeker verder te lezen! Jij wil toch namelijk het ziekteverzuim door burn-out en stress op de werkvloer ook opgelost krijgen?

Wij zijn momenteel onze nieuwe training “Burn-out uit je bedrijf” in de markt aan het zetten, speciaal gericht op Management en HRM en dit is zeker interessant voor je.

In deze training leren we bedrijven (In Company) wat ze nou eigenlijk moeten doen om burn-out eerder te signaleren en hun teamleiders / afdelingsmanagers daar goed op voor te bereiden, maar ook hoe er op een goede manier om gegaan moet worden met de terugkomst als iemand een burn-out gehad heeft. 

Dit zodat het langdurige verzuim met de bijbehorende kosten niet zo uit de hand gaat lopen zoals nu vaak wel het geval is. 

Jij weet namelijk ook dat een burn-out 120K kost en dit is echt zonde van je geld.

Het grote verschil met deze training ten opzichte van onze succesvolle stresspreventie workshop: dit is echt voor organisaties die wel weten dat ze iets met burn-out moeten en ook weten dat het belangrijk is, maar waar nog geen prioriteit aan gegeven is. 

Wij willen voorkomen dat het Management achter de feiten gaat aanlopen en het kalf dan al spreekwoordelijk verdronken is als men de put gaat dempen. 

Hoe ziet de training eruit?

Het is een training bestaande uit 3 delen waarvan de eerste dag de workshop en na 4 maanden een terugkomdag en daarna 4 maanden later nogmaals een terugkom moment. 

Dit om het geleerde ook echt in het bedrijfsDNA te embedden zodat het niet alleen beklijft, maar onze adviezen ook daadwerkelijk opgevolgd worden en burn-out en stress op de werkvloer de kop in gedrukt kunnen worden. Hierdoor maak je een bizarre besparing want als je alleen al weet dat 1 burn-out gemiddeld 120K kost, dan is de investering in dit aanbod natuurlijk peanuts! 

Kost het?

Omdat dit een nieuwe training is, gaan wij deze in de maand september aanbieden met 50% korting en heb je dus een zwaar gereduceerd tarief te pakken. Je bent dan voor nog geen € 1999,- klaar als bedrijf terwijl wij vanaf oktober de oorspronkelijke prijs gaan rekenen. 

Voordelen van deze training?

 • Verlaagt het ziekteverzuim
  Verlaag het ziekteverzuim binnen je organisatie door te kiezen voor een resultaatgerichte aanpak waar consistentie key is.
 • Krijg grip op stress en burn-out
  Leer hier hoe je jouw managers effectief kunt trainen zodat ze goed om kunnen gaan met stress en burn-out bij medewerkers op de werkvloer.
 • Actief in heel Nederland
  Onze trainers zijn actief in heel Nederland en opgeleid voor het trainen van MT, HRM en leidinggevenden.
 • Ook mogelijk in het Engels
 • Training is inclusief een gerichte bedrijfsAPK
  Een gegronde bedrijfsAPK nemen we met je door zodat we goed weten waar de organisatie mee te maken heeft.
 • Inclusief burn-outpreventie tips die direct toepasbaar zijn in je gehele organisatie

Waarom bieden wij deze training aan?

Nou, dat is eigenlijk simpel! Wij dempen liever niet de put zodra het kalf is verdronken. Bye Bye Burnout wil liever voorkomen en daarom denken wij vooruit middels een effectieve aanpak!

Wij horen namelijk te vaak dat Managers geen idee hebben hoe ze e.e.a. nou moeten aanpakken. “We krijgen maar geen vat op burn-out en stress en net als we denken dat we het onder de knie hebben valt er toch weer iemand uit met een burn-out”. Nou, dat was voor ons dus een signaal om het tij te gaan keren.

Managers en medewerkers zijn wel bekend dat er iets aan werkstress gedaan moet worden, maar ze weten nog niet helemaal hoe dat moet. Medewerkers zitten thuis, andere medewerkers moeten die werkzaamheden bovenop hun eigen bordje nemen, deadlines worden niet gehaald, het kost allemaal klauwen met geld dat hele burn-out gebeuren en het voelt alsof je in een neerwaartse spiraal bent terechtgekomen. Een soort chachacha dans, maar dan toch minder leuk!

Gelukkig ken je ons en weet je ook dat wij je kunnen helpen. En dat gaan we dus ook doen!

Want…

 • Wij willen dat je hoge ziekteverzuim vanwege burn-out klachten gaan dalen!
 • Wij willen dat je medewerkers weer goed functioneren en niet te maken hebben met overbelasting. Dit zodat ze dus niet uitvallen want 15% van alle medewerkers heeft burn-out klachten en daarmee is burn-out dus een terecht hoog risico!
 • Wij willen dat jij je bezig kunt houden met het behalen van je eigen doelen (inclusief op financieel vlak).
 • Wij willen dat je medewerkers niet in een negatieve vicieuze cirkel terechtkomen en ze daardoor juist nog eerder ziek worden.
 • Wij willen namelijk dat jij een prettige werkplek voor je medewerkers creëert waar overbelasting en stress tot het verleden horen.

Dus daarom…

 • Leer in deze training hoe je mensen een burn-out goed kunnen herkennen
 • Leer ze hoe ze de medewerker goed kunnen begeleiden
 • Leer hoe teamleden onderling met elkaar zouden moeten communiceren zodat ze weten wat ze aan elkaar hebben

Wat levert het je nog meer op?

 • Je ziekteverzuim daalt
 • Je medewerkers kunnen beter omgaan met werkdruk
 • De autonomie van je medewerkers stijgt.
 • Burn-out en werkstress is in je bedrijfsDNA gegoten.
 • Burn-out is een veilig onderwerp geworden.
 • Medewerkers zitten beter in hun vel en presteren daardoor beter.
 • Er is een verminderd productiviteitsverlies waardoor je weer kan focussen op geld verdienen i.p.v. uitgeven.
 • Je bedrijf gaat effectiever werken omdat er meer rust op de werkvloer is gekomen (hoe gek dat ook mag klinken).
 • Je leidinggevenden en managers krijgen eerder grip op de stress situatie en kunnen op tijd een burn-out voorkomen. 
 • Medewerkers zijn een stuk vitaler en veerkrachtiger waardoor hun motivatie toeneemt.

Er is beperkt plek is en we willen je natuurlijk wel graag kunnen helpen met het burn-out vrij maken en houden van de onderneming.

Boek dus nu een afspraak voor meer informatie dan kunnen we ook direct de mogelijke data vastleggen. Mail mij op info@byebyeburnout.nl en ik ga het voor je in orde maken!

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!