Corona Statement Bye Bye Burnout

Het zijn uitzonderlijke tijden. De coronapandemie treft ons allemaal: van onze gezinnen en bedrijven tot de hulpverleners die moedig hun werk doen aan de frontlinies. Omdat de situatie en het effect ervan op ons leven nog langere tijd zullen aanhouden, willen we je laten weten hoe we onze werknemers, onze community en jou, onze klanten en partners, ondersteunen.

Onze gedachten gaan vooral uit naar de mensen die zijn getroffen door het virus, en met name naar hen die ziek zijn. We wensen hun een spoedig herstel en we voelen ons geïnspireerd door alle zorgverleners en anderen die zorgdragen voor mensen wereldwijd.

Ondersteuning voor onze coaches, leveranciers en tijdelijk personeel

Het is essentieel dat we zorgdragen voor onze mensen (zoals werknemers, leveranciers en tijdelijk personeel) en de gemeenschappen waarin ze werkzaam zijn. Tegelijkertijd beseffen we dat klanten rekenen op de services van Bye Bye Burnout en we zorgen dat je deze gewoon kunt blijven gebruiken.

Ondersteuning voor de community en de gemeenschap

We werken ook samen op lokaal niveau om diensten te ontwikkelen die consumenten en instanties moeten helpen om sneller op verzoeken van consumenten te reageren. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze gratis Zoom calls met Romy en Maria. Deze calls zijn in het leven geroepen n.a.v. de toenemende angst bij mensen met burn-out aangaande corona. Wil jij dit ook, mail ons op coaching@byebyeburnout.nl en we plannen een gratis call in.

Geen uitval voor klanten en partners

We begrijpen dat het voor jou van groot belang is dat je ook in deze periode volledig op onze producten en services kunt rekenen. We hanteren uitgebreide maatregelen om de bedrijfscontinuïteit te garanderen die regelmatig worden getest.

Naarmate meer klanten thuis gaan werken als gevolg van COVID-19, dragen wij ons steentje bij door ervoor te zorgen dat klanten en ons team zo goed als mogelijk verbonden en productief blijft. We zetten ons in om consumenten en coaches die zich op verschillende locaties bevinden, virtueel bij elkaar te brengen via Zoom of Skype.

We begrijpen ook dat deze periode voor veel klanten tot de nodige ontwrichting leidt, met extreme schommelingen in de klantvraag en bepaalde kanalen die onder druk staan. Wat betreft onze services en support hebben we genoeg capaciteit om onze klanten de service te verlenen die ze van ons gewend zijn.

In tijden als deze blijkt maar weer dat we onze krachten moeten bundelen om het hoofd te bieden aan uitdagingen en problemen. Ons team staat voor je klaar!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op! Happy to help!

Tot slot: nu veel mensen thuis zitten en ineens toch weleens tijd over hebben, is het ter ontspanning een goed idee om een boek te lezen. Ik adviseer natuurlijk van harte mijn eigen Bye Bye Burnout boek!