romy

Romy

Coach

De gemiddelde mens is het grootste gedeelte van zijn of haar leven aan het werk. Toch is maar 13% echt te spreken over het werk dat hij of zij doet en de plek waar wordt gewerkt. Helaas blijft er dan nog 87% over die daar anders over denkt, hetgeen een grote invloed kan hebben op het ontwikkelen van burn-out klachten.

Romy is een optimistische, enthousiaste, reislustige yogaliefhebber met een enorme passie voor mensen. Als werkgelukexpert helpt zij medewerkers en werkgevers binnen bedrijven meer in connectie met elkaar te zijn en op een positieve wijze samen te werken. Doordat zij als businesscoach ruim twaalf jaar lang ondernemers heeft gecoacht, heeft ze vanaf de zijlijn veel zien gebeuren tussen werkgevers en werknemers. Onder andere daardoor is Romy’s missie ontstaan om aan beide partijen ondersteuning te bieden wanneer een medewerker burn-out dreigt te raken. Romy is ervan overtuigd dat een burn-out vrije werkomgeving mogelijk is, zij is hierbij dan ook graag van dienst.

Behalve op management- en organisatieniveau werkt Romy ook op individueel niveau aan het voorkomen en oplossen van burn-out. Door middel van oplossingsgerichte coaching, het geven van inzicht in persoonlijk leiderschap, het doorbreken van patronen, te spiegelen en uit te dagen helpt Romy mensen weer in connectie met zichzelf en de omgeving te zijn, rust te vinden, dichterbij zichzelf te komen, door belemmeringen heen te breken, hun mooiste leven te leiden en de beste versie van zichzelf te worden!

Specialisaties

  • Positieve mindset
  • Werkgeluk

Regio's

  • Midden Nederland
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland