Bye Bye Burnout is druk met Nederland stressvrij krijgen!

Deze week heb ik voor de nieuwsbrief zelfs een los artikel geschreven met een update waar Bye Bye Burnout en ikzelf momenteel erg druk mee zijn. Net terug uit Amerika, maar desalniettemin gaan we lekker door. Gelukkig weet ik hoe ik een burn-out kan voorkomen, dus niks aan de hand. Wel weet ik dat de lezers van de nieuwsbrief graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van Bye Bye Burnout dus breng ik je middels dit artikel op de hoogte.

…..

Je neemt een bedrijf over en daar is een bestaande medewerker ziek. Weet jij waar je dan op moet letten? Lees hier meer over in dit artikel.

……

Wij vinden het erg belangrijk dat er een nieuwe, goede burn-out vragenlijst komt. Wij willen je dan ook van harte uitnodigen om aan dit project mee te werken door een vragenlijst in te vullen. Het is van groot belang dat met name mensen met ernstige burn-out-klachten meedoen. Het gaat tenslotte vooral om hen. Lees in dit artikel hoe jij kan bijdragen aan dit belangrijke onderzoek in samenwerking met de KU Leuven.

…..

Suzanne Meijers heeft mij geïnterviewd voor haar waardevolle E-book. Hier lees je het interview. Wil je meer nuttige arbeidsrecht tips en casussen, download dan haar E-book. 

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!