Bye Bye Burnout wint Award voor blog: “Omgaan met Stress”

stresshelp awards badge

 

 

 

 

 

 

Een Award voor Bye Bye Burnout

Eigenlijk is het heel erg dubbel om een award te winnen voor het schrijven van artikelen over burn-out en stress, maar nu we hem hebben is het wel een erkenning. Want, mede doordat wij deze artikelen schrijven leren mensen burn-outs te voorkomen en hun stress te verlagen. We worden namelijk opgemerkt en dus is de bijbehorende erkenning absoluut waardevol! Met het feit dat we worden opgemerkt. Wil jij het winnende blog lezen, klik dan hier. Dank Stresshelp.nl dat we deze Award mochten ontvangen! Voor ons reden om te blijven schrijven over dit precaire onderwerp.

Hoe herken ik een Burn-out

Ons doel is en blijft mensen, de medewerkers van werkgevers die zich om hun personeel bekommeren, helpen zich weer mentaal fit en sterk te voelen. Mensen die jaren achter elkaar hard gewerkt hebben, weinig tijd vrij maakten voor sociale bezigheden en contacten in hun privétijd, kunnen te maken krijgen met overspannenheid of een burn-out. Vooral gedreven mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn vatbaar om met een burn-out thuis te komen zitten. Deze chronische toestand uit zich vooral door psychische klachten, maar ook lichamelijk voelt men zich lamgeslagen. Moe, emotioneel uit balans en nergens meer zin in hebben zijn herkenbare kenmerken.

Pak de burn-out aan!

Het aanpakken van een burn-out is makkelijker gezegd dan gedaan. Als de persoon in kwestie toegeeft aan het feit dat er wat mis is, kan een herstelplan worden opgesteld. In het kort komt het erop neer dat psychisch en lichamelijk herstel hand in hand gaan. Meer bewegen, meer ontspannen, meer creatieve dingen doen. Andere patronen in het dagelijks leven doorvoeren. Vaak volgt dan de mogelijkheid de medewerker inzicht te verschaffen. Waarom ging het mis, wat moet hij anders doen. Door gesprekken te voeren met een coach worden verbanden tussen actie en reactie gevonden. En dan volgt de periode om de nieuwe inzichten daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Onder begeleiding wordt de cliënt geholpen met het opbouwen van alternatief gedrag op de werkvloer én in het dagelijks leven. Wij zijn DE Nederlandse partij die burn-out goed oplost middels ons succesvolle 100 dagen herstel traject. Wil je hier meer informatie over, neem dan hier contact met ons op en we plannen een kosteloos intake gesprek in.

Voordelen 100 dagen traject Bye Bye Burnout

  • Bye Bye Burnout heeft geen wachttijden, cliënt kan direct beginnen;
  • Multi disciplinaire aanpak;
  • Resultaatgerichte aanpak;
  • Aandacht voor de situatie op de werkvloer en regelmatig overleg met de werkgever;
  • De werkgever kan vaak meer bijdragen dan in eerste instantie lijkt. Dit helpt het proces te versnellen en terugval te voorkomen.

Dus nogmaals, pak die burn-out aan & plan een afspraak met me in. Wil je liever eerst meer informatie, download dan hier de informatiefolder.

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!