Week van de Werkstress 2019

De Week van de Werkstress is inmiddels bezig en het blijft me verbazen dat er een dergelijke week nodig is in ons land. We zouden toch inmiddels met zijn allen beter moeten weten dat werkstress een ingeburgerd syndroom is. De aantallen van langdurig verzuim door burn-out nemen toe en stijgen – helaas – tot grote hoogtes. Wij als Bye Bye Burnout kijken er niet meer van op. Maar, we zien het wel als onze plicht om dit niet te negeren en er actief iets aan te doen. Niet alleen in de week van de werkstress maar het hele jaar door. Echter weten we ook dat in de koudere maanden van ons jaar mensen gevoeliger zijn voor uitval. Mensen zitten niet lekker in hun vel en een sluimerend genegeerd griepje kan uiteindelijk uitmonden in een grotere kwaal met als extreem gevolg langdurig verzuim. Daarom o.a. dit artikel om jou kenbaar te maken extra te letten op personeelsleden die signalen afgeven dat het even iets minder met ze gaat. Los van de hoge kosten gun je niemand een burn-out.

Gedurende de Week v.d. Werkstress 2019 zal Bye Bye Burnout op diverse actieve manieren aandacht geven aan stress en burn-out op de werkvloer. Wij hebben 2 speciale Week van de Werkstress acties in het leven geroepen waar jij als werkgever echt iets mee zou kunnen doen voor je personeelsleden. Juist om je betrokkenheid met dit onderwerp te tonen.

Actie 1:
Bij afname van de workshop Stresspreventie of MT Training (aangevraagd tijdens de Week van de Werkstress) ontvang je een exemplaar van het Bye Bye Burnout Boek
geheel gratis!

Anderen zeggen over onze training dit:

“Het onderwerp is ‘hot’ en voor iedereen herkenbaar! Ik vond het erg goed, duidelijk en kort en krachtig. Heel interactief, dat houdt het interessant en zorgt ervoor dat iedereen erbij blijft. Mascha presenteert met enthousiasme en laat zien dat zij ook maar een mens is.”

“Het was leuk om aan de hand van de tien aanbevelingen voor stressreductie je verhaal te doen. Het is voor iedereen boeiend en een vorm van herkenning van het eigen gedrag, waardoor je je publiek boeit.”

En over het boek dit:
“Het schrijftalent van Mascha komt sterk naar voren in deze must-read, vol met informatie en heldere verhalen. Zowel online als in dit boek is haar schrijfstijl beeldend en verfrissend. Mascha is daarnaast ook “gewoon” een mooi mens met humor en een goede dosis zelfspot. Haar heerlijke openhartigheid en sprankelende persoonlijkheid maken Mascha tot een van de toppers in het vak. De combinatie van zakelijke en persoonlijke vaardigheden maken haar in mijn opinie bovendien een rolmodel en zeer inspirerend voor velen.”

~ Martin Planken, CEO Topshelf Media

Los van de leuke actie dat je het boek gratis krijgt, zou dit boek sowieso al op je nachtkastje moeten liggen als verplicht leesmateriaal. Je hebt nou eenmaal met personeel te maken, dan is het wel zo terecht dat je ook goed weet hoe je ervoor kunt zorgen dat werkstress en burn-out bij jou op de werkvloer tot een minimum gereduceerd kan worden. Dit boek leert je dit allemaal op een heldere, duidelijke no-nonsens manier. Uiteraard kun je het boek direct hier bestellen.

Actie 2:
Bij afname van een curatief 100 Dagen Hersteltraject
of een Burnout Battle traject ter preventie van burn-out uitval bij je werknemers ontvang je een gratis telefonisch adviesgesprek van 30 minuten voor de betrokken werkgever/manager. Dit zal hoogstpersoonlijk door mijzelf uitgevoerd worden en niet door iemand uit het Bye Bye Burnout team.

Wat zeggen mensen nou over mij & mijn bedrijfsadviezen?

  • Op een humoristische wijze no-nonsense advies over burn-out
  • Mascha staat altijd klaar voor haar klanten en runt vol enthousiasme haar bedrijf
  • De relatie die ik met Mascha van Bye Bye Burnout heb opgebouwd valt het beste te omschrijven als oplossingsgericht. Mascha neemt haar verantwoordelijkheden en is flexibel, altijd op zoek naar de best passende oplossing. Ik ben ervan overtuigd dat Bye Bye Burnout een grote toegevoegde waarde heeft voor iedereen die met burn-outproblematiek te maken heeft.

Dus daarom: ben jij klaar om werkstress definitief aan te pakken? Gun jij je medewerkers geen burn-out en jezelf geen extra stress? Dan weet je nu wat je te doen staat! Neem contact met ons op, maak gebruik van ons mooie aanbod. Jij krijgt gedurende deze week een leuk extraatje, je medewerker(s) worden geholpen en mij (en het Bye Bye Burnout team) maak je blij omdat je hiermee het goede doet!

Bel of mail je me?