Thuiswerken is een dingetje

Ondanks dat maatregelen omtrent Corona versoepeld worden en we druk bezig zijn om weer op te starten in de nieuwe wereld, is het thuiswerken een onderdeel van ons bestaan geworden.

Het zit er voorlopig niet in dat we weer allemaal tegelijk op kantoor zullen zijn. Er is veel werk dat we vanuit huis kunnen doen. Je hoeft je niet schuldig te voelen als je niet 8 uur per dag achter je PC zit of aan de telefoon. Wat belangrijk is, is dat je een zinvolle dagbesteding hebt. 

Vanuit Bye Bye Burnout bedachten wij dat het thuiswerken misschien voor sommigen van ons ‘lastig’ is – omdat je geconfronteerd wordt met kinderen die je normaal minder ziet, camera of zoom calls, minder dagelijks fysiek contact met collega’s en andere mensen. Een andere invulling van je sociale leven. Het doet een groot beroep op onze flexibiliteit. 

Wij hebben onze klanten gevraagd of er behoefte is aan wat ondersteuning en Corona antistress tips and tricks via een Zoom call. Die gaven allemaal unaniem aan dat die behoefte er zeker is. Uiteraard wel op voorwaarde dat die gesprekken met een coach van Bye Bye Burnout 100% vertrouwelijk zijn. En 1:1 op een moment dat het uitkomt. Sommigen van onze klanten hebben al gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en zien wij positieve resultaten en een positief sneeuwbaleffect. Daarom hebben wij nu besloten om deze gesprekken nu ook aan te bieden voor mensen die (nog) geen klant van ons zijn, maar wel wat behoefte hebben aan hulp.

Zo’n gesprek duurt een half uur. Je kan bijvoorbeeld vragen stellen over hoe om te gaan met het nieuwe werken, hoe je van de vijfde versnelling kan terugschakelen naar een tandje lager, en met een coach over onzekerheden kunt praten. De mentale gezondheid van iedereen vinden wij minstens zo belangrijk als fysiek. 

Laat ons weten als je hier behoefte aan hebt. Vanuit Bye Bye Burnout hebben wij zo een afspraak met jou of iemand van je personeel gemaakt. De investering per gesprek is normaliter € 70,- voor een half uur maar i.v.m. Corona en bedrijven hierdoor in zwaar weer terecht zijn gekomen bieden wij de gesprekken nu tijdelijk aan voor € 40,- exclusief BTW.

Als je weet dat langdurig verzuim vele malen duurder is en je met een gesprek van een half uur al enorm geholpen bent, dan ben je een dief van je eigen portemonnee als je deze kans niet grijpt. Tegelijkertijd laat je dan ook goed werkgeverschap zien en help je medewerkers enorm op een goede en constructieve bewezen manier om hun stress te doen verlagen! Dus daarom hoop ik dat je direct met ons een afspraak inplant! Dit kan via mascha@byebyeburnout.nl en dan zal ik de rest regelen.