Nederland is maar een gestrest landje hoor!

Momenteel ben ik actief met het creëren van een nieuw label met als doelgroep de particuliere markt. Er zijn namelijk in dit land 1.2 miljoen mensen ziek geworden door hun werk. 1.2 MILJOEN mensen!!! Dat is best wel heel veel. Als je er dan vanuit kunt gaan dat 1 op de 7 mensen een burn-out heeft, 1 op de 5 mensen is oververmoeid en 1 op de 3 mensen ervaart stress, dan is er dus een grote markt voor mij. Deze mensen kan ik helpen met een online cursus hoe je een burn-out kunt voorkomen en stress kunt verlagen. Sterker nog: deze mensen moet ik helpen om de simpele reden dat ik dat kan! Ik heb zoveel kennis over dit onderwerp dus het zou heel egoïstisch zijn als ik daar niets mee zou doen. Vandaar dus onze nieuwe dochteronderneming: burn-out-herstel.nl

Kennelijk is meer dan een kwart van de Nederlandse inwoners gestrest… Tja, ik denk dan alleen maar: Mascha to the rescue! Vandaar mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen, en dat doe ik dus zoals gezegd met o.a. met Bye Bye Burnout en nu dus ook met burn-out-herstel.nl

Bij mijn nieuwe label burnout-herstel.nl leer ik particulieren waar je rekening mee moet houden, wat je niet moet doen, wat je wel moet doen, ik geef tips en tools en ik neem de deelnemers als het ware aan het handje om ze niet verder uit de bocht te laten vliegen.

Wat natuurlijk wel leuk is om te weten, is waarom ik ooit ben begonnen met Bye Bye Burnout. Ik ben zelf in 2009 langzaamaan gestrest geraakt en uiteindelijk na dit 2 jaar succesvol genegeerd te hebben uiteindelijk in augustus 2011 finaal ingestort. Dusdanig ingestort dat ik echt door een hele zware periode ben gegaan om te herstellen. Wat ik me toen gaandeweg heb beseft, is dat ik niet wil dat anderen mee moeten maken wat ik zelf heb meegemaakt. Vooral ook omdat er toen helemaal geen goede hulp was en herstel onnodig lang heeft geduurd.

Ik heb me laten omscholen en stukje bij beetje ben ik een methodiek gaan ontwikkelen waarbij ik mensen kon helpen met hun burn-out klachten. Nu het hier zo geschreven staat, lijkt het net alsof dit allemaal een hele makkelijke weg was. Ik kan je verzekeren, dat het dat absoluut niet was! Zo perfectionistisch als dat ik normaliter ben, zo hysterisch perfectionistisch was ik hiermee bezig! Wat een beproeving en ik doe het liever niet nog een keer! Een goed werkende methodiek vormgeven en creëren is echt topsport! Daarna dan ook nog een bedrijf uit de grond stampen is helemaal topsport! Ik heb het gedaan, het is me gelukt en daarna hoop je natuurlijk op succes. Tja, en dan begint pas eigenlijk echt het keiharde werken! Men kent je niet, weet niet wat ik doe en waar ik voor sta en dan is er ook nog zoiets als concurrentie en vertrouwen… Al met al een loeizware taak waar ik nog dagelijks mee te maken heb. Gelukkig ben ik een doorzetter!

Waarom ik dit alles dan nogmaals ga doen met een nieuw label? Simpel! Ons land is gestrest en aan mij de edele taak om dit op te lossen! En weet je? Ik ben ervan overtuigd dat ik dit kan, dus dan is het tegelijkertijd ook mijn hogere doel en missie om Nederland te ont stressen! Wil je weten hoe?
Ga dan naar www.byebyeburnout.nl of www.burn-out-herstel.nl 

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!