Bye Bye Burnout wil iedereen stressvrij hebben, maar is dat realistisch?

Deze week is er weer van alles gebeurd waar ik erg trots op ben. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en vragen ons om advies nu concurrenten van ons gesjoemeld blijken te hebben met de zorgverzekeraars. Gelukkig worden wij vergoed door de werkgever en hebben wij dus niets te maken met de zorgverzekeraars. Burn-out is namelijk niet een erkende ziekte dus is vergoeding ook niet mogelijk. Mocht iemand overigens zeggen van wel, wees dan op je hoede! Ik zal hier bij interesse nog wel eens een los artikel over schrijven. Wil je hier meer over weten, laat me dit dan zeker weten want ik klim met liefde in de pen voor je! Voor nu deel ik eerst graag vier andere nuttige artikelen!

Balans is de oplossing tegen burn-out

Balans is belangrijk in ons leven. Raken we namelijk in disbalans dan zou een burn-out het gevolg kunnen zijn. Dat wil niemand en jij als werkgever met de verantwoordelijkheid voor werknemers zeker niet! Niet alleen vanwege de hoge kosten, maar ook vanwege alle overige ongemakken die zieke werknemers met zich meebrengen. Dit klinkt onaardig, zo is het niet bedoeld, maar het is helaas wel de realiteit. Lees hier hoe je jou medewerkers in balans kunt krijgen. 

Geen gezeik, heel Nederland stressvrij!

Zelf heb ik jaren geleden een burn-out gehad en ging letterlijk het lichtje uit. Op vrijdagmiddag achter de pc op de Zuidas in mijn prachtige kantoor. Ik zat daar als verlamd en wist het gewoon niet meer. Later bleek… een burn-out. Ik werkte in een baan die niet bij me paste en alles kostte me een bak energie! Ik brandde op en deed niets leuks meer. Lees hier welke decemberaanbieding ik voor je heb, zodat jij, of je personeelsleden niet in een burn-out terecht komen.

Bye Bye Burnout al tweemaal uitgenodigd bij Google; #1 good place to work 2018

Even een inkopper; ken je Google? Weet je wel, die van de zoekmachine?
> 72.000 werknemers, #1 Good place to work 2017 & 2018. Eén van de meest vooruitstrevende bedrijven als het gaat om Human Resource management. Het welzijn van medewerkers is tot op extreem hoog detailniveau ingevuld. Ja, díe Google dus. Dat innoverende bedrijf heeft mij dus al twee keer uitgenodigd om in het kader van nog verdere preventie, te praten over de methodiek van Bye Bye Burnout. Wil je meer weten over dit gave bezoek, lees dan verder.

Mag je zieke werknemer – zonder toestemming – met vakantie?

Je werknemer is al een tijdje ziek. Hij wil wel met vakantie. Van de bedrijfsarts moet je zieke werknemer starten met passende arbeid. Hij trekt zich daar niets van aan en boekt zijn vakantie toch. Je waarschuwt hem nog. Hij reageert door te zeggen dat je kunt zeggen wat je wil, maar dat hij hoe dan ook gaat, met of zonder jouw toestemming. Welke maatregelen kun én moet je treffen? Lees het hier.

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!