Bye Bye Burnout is aan het grenzen stellen

By 9 augustus 2018#Burnout

Afgelopen week heb ik van een goede vriend en tevens business buddy (die heb je natuurlijk ook nodig in het leven) een tip gekregen om mijn nieuwsbrief in te korten en iets te veranderen omdat het toch echt iedere week wel een lang epistel was. Daar zou je bijna een burn-out van krijgen als je al die kennis toch eens moest onthouden werd er gezegd.

Daarom, op advies van mister Purpuz Clen Verkleij himself deze week “ Nieuwsbrief nieuwe stijl”.

Afgelopen week heb ik namelijk drie nieuwe artikelen gepubliceerd en van allemaal zal ik een kort stukje delen waarna je de rest van het artikel met de doorkliklink op onze website kunt lezen.

Het eerste artikel gaat over grenzen stellen en keuzes maken. En dat dit moeilijk is voor veel mensen. Mensen die een burn-out hebben gehad kunnen dit vaak wel iets beter, maar na verloop van tijd vervalt men toch vaak weer in het oude patroon.
Sommige keuzes zijn zeker niet gemakkelijk, maar wel noodzakelijk. Ik heb er eigenlijk nog pijn in de samengeknepen billetjes van… LEES HIER VERDER

Het tweede artikel van afgelopen week ging over mijn Facebook lotgenoten groep waar afgelopen week mijn eigen grenzen dusdanig op de proef werden gesteld. Want, wanneer je door toedoen van het succes van je vrijwilligerswerk dan toch eindelijk ook je eigen grenzen moet aangeven dan weet je dat dit noodzakelijk is, ondanks dat het niet makkelijk is (voor mij althans). Commotie online bij de lotgenoten!!! Wil je weten wat er aan de hand is, LEES HIER VERDER

Tot slot heb ik een ontzettend leuk artikel mogen ontvangen van Kiki Bakker, een dame die onlangs aan 1 van mijn succesvolle Lunch & learns heeft deelgenomen. Zij legt op heerlijke pittige wijze uit waarom het zo belangrijk is waarom je elkaar af en toe een gemeend compliment moet geven. Wil je weten waarom? LEES HIER VERDER

Binnenkort komen we met een mooie kortingsactie voor de Purpuz jaaragenda 2019 om je leven in balans te houden. Dit is niet een product van Bye Bye Burnout, maar ik geloof er wel in & Clen is zo tof geweest om een korting te gaan geven. Dat dus binnenkort!

Tot slot wens ik je natuurlijk een heel erg fijn weekend!

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod  is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!