Burn-out, Stress, Mediation & een gezond arbeidsbeleid

Deze week een pittige week omdat ik me een kleine operatie heb gehad en ik nu lig te rusten als jij dit leest. Niks ernstigs, maar wel even verdiende rust. En ook ik moet braaf mijn rust pakken, dus dat ben ik nu aan het doen!

We maken wel mooie dingen mee bij Bye Bye Burnout en werkzaamheden gaan gestaag door. Aan de achterkant zijn we nu met Bye Bye Burnout heel erg gefocust op groei en strategie. Onze nieuwste training voor de directies van bedrijven slaat goed aan. De lovende reacties zijn erg gaaf en het voelt echt alsof deze training net zo succesvol gaat zijn als onze 100 dagen herstelmethodiek.

Ben jij dus een directielid of beslisser binnen je organisatie, neem contact met me op want we hebben nog een paar plekken beschikbaar dit jaar. Jij wil toch ook weten hoe je burn-out en werkstress nou vanaf de basis oplost in je bedrijf? Hoe kun je een nieuwe uitval door burn-out nou juist voor zijn? Jij wil toch namelijk het ziekteverzuim door burn-out en stress op de werkvloer ook opgelost krijgen? Precies, dus daarom mail of bel me!

Verder heb ik deze week weer twee mooie artikelen geschreven. De eerste gaat over hoe je om moet gaan met een medewerker die stress ervaart. Ik heb een handig stappenplan voor je gemaakt. Dit zou je eigenlijk uit moeten printen zodat je zeker weet dat je het goed doet. Lees het hier.

Het tweede artikel wat ik heb geschreven gaat over ontslag bij een medewerker en wel of geen ziekmelding direct daaropvolgend. Wat moet je doen in die specifieke situatie en waarom adviseren wij toch een mediator. Lees hier waarom.

Deze week hebben wij onze freelance jurist Arbeidsrecht – gevraagd om een blog te schrijven. Dit blog kan voor jou als werkgever mega waardevol zijn, want het geeft je de meest accurate en actuele update over de juridische zaken die spelen bij burn-out. Het gaat deze keer over een gezond arbeidsbeleid en waarom dit zo belangrijk is. Met name vanuit financieel perspectief worden er een aantal zaken belicht! Lees het hier.

Rest mij je natuurlijk niets anders dan je een fijne week te wensen! Heb je vragen of een reactie n.a.v. deze nieuwsbrief en de artikelen die je leest, deel ze met me via info@byebyeburnout.nl
Ik lees je reactie graag!

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!