Wat is een gezonde dosis stress en wat is teveel stress voor je medewerkers?

Het is van groot belang dat iedereen weet wat de signalen zijn van (werk)stress. Bye Bye Burnout biedt niet voor niets stresspreventie workshops & trainingen aan waar we dit allemaal aan bod laten komen. Maar wij willen ook dat je bijvoorbeeld via onze gratis artikelen in onze kennisbank hier ook al e.e.a. over kunt leren. Als ik deze artikelen alleen al gratis deel met een bak aan kennis, moet je nagaan wat je krijgt als je een betaalde dienst bij ons afneemt!

Verzuim door werkstress en burn-out is namelijk een ontzettend belangrijk punt bij bedrijven. Als klachten niet op tijd opgelost worden bij medewerkers kan dit leiden tot langdurig verzuim in de vorm van uitval door een burn-out. De kosten die daarmee gemoeid zijn lopen enorm uit de hand!
Jij wilt als werkgever uitval door burn-out toch ook liever voorkomen. Jij wil toch inzichtelijk hebben of medewerkers momenteel werkstress ervaren? Maar, hoe kom je hier nou achter?

Je raad het al, daar hebben wij een oplossing voor gevonden! Middels onze BedrijfsAPK kunnen wij de gezondheid van je bedrijf in kaart brengen en weten we waar en wie momenteel werkstress klachten ervaren. Op deze manier ben je er vroeg bij en kun je verdere verzuimkosten in een vroeg stadium al voor zijn.

Middels onze Bye Bye Burnout BedrijfsAPK maken wij inzichtelijk wie er binnen het bedrijf werkdruk met het risico op werkstress ervaart, wie er momenteel al werkstress ervaart en wie op omvallen staat vanwege een naderende burn-out. Doordat je dit inzicht krijgt over je personeel en weet waar ze momenteel staan in hun stresslevel, voorkom je dat ze te lang doorgaan en hun klachten – al dan niet bewust – negeren. Gaan ze namelijk wel te lang door, dan is het risico op uitval vanwege burn-out met de bijbehorende kosten bijna een garantie!


Door onze Bye Bye Burnout BedrijfsAPK toe te passen binnen je organisatie maak je werkdruk, werkstress en burn-out bespreekbaar. Tevens zorg je ervoor dat het taboe rondom burn-out verdwijnt en je creëert een betere werkomgeving en goed-werkgeverschap.

Wil je meer informatie, download hier dan onze folder of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!