Verzuim door werkstress en burnout

Verzuim door werkstress en burn-out is een belangrijk punt bij bedrijven. Als klachten niet op tijd opgelost worden bij medewerkers kan dit leiden tot langdurig verzuim in de vorm van uitval door een burn-out. Tot dusver geen nieuws voor je!
Maar, hoe kun je dit binnen je bedrijf tijdig signaleren, maar er ook concreet je erop voorbereiden? Daar hebben wij iets op gevonden in de vorm van de Bye Bye Burnout BedrijfsAPK.

Middels onze Bye Bye Burnout BedrijfsAPK maken wij inzichtelijk wie er binnen het bedrijf werkdruk met het risico op werkstress ervaart, wie er momenteel al werkstress ervaart en wie op omvallen staat vanwege een naderende burn-out. Doordat je dit inzicht krijgt over je personeel en weet waar ze momenteel staan in hun stresslevel, voorkom je dat ze te lang doorgaan en hun klachten – al dan niet bewust – negeren. Gaan ze namelijk wel te lang door, dan is het risico op uitval vanwege burn-out met de bijbehorende kosten bijna een garantie!

Door onze Bye Bye Burnout BedrijfsAPK toe te passen binnen je organisatie maak je werkdruk, werkstress en burn-out bespreekbaar. Tevens zorg je ervoor dat het taboe rondom burn-out verdwijnt en je creëert een betere werkomgeving en goed-werkgeverschap.

Mocht je dit bovenstaande nou interessant vinden en wil je hier meer over weten, dan zijn er twee dingen die je nu kunt doen. Het eerste is om onze folder hierover te downloaden via https://www.byebyeburnout.nl/burnout-bedrijfsapk/ en het tweede is om naar onze “Lunch&Learn” in Amsterdam te komen waar ik je graag meer tips geef over werkstress voorkomen en het tijdig oplossen mocht stress toch wel op je bedrijfsvloer voorkomen.

Overigens: iedere werkgever heeft – helaas – werknemers met stress, dus voel je vooral niet schuldig of een slechte werkgever als het bij jou dus ook voorkomt. Je leert namelijk nu voor een deel wat je kunt doen om dit tegen te gaan!

Wij organiseren namelijk geregeld “Lunch & Learn” sessies voor de werkgever. Tijdens deze informatieve bijeenkomst geef ikzelf in 2 uur tijd – onder het genot van een smakelijke lunch – vijf toepasbare tips over burn-out die je echt moet weten als je te maken hebt met personeel. Drie tips zijn gericht op preventiebeleid en de andere twee tips zijn er om mensen met een burn-out weer sneller op de werkplek terug te krijgen en daarmee de kosten van het verzuim aanzienlijk te verlagen. De investering in deze informatieve en waardevolle “Lunch & Learn” is € 60,- ex. BTW. Voor het geld hoef je het dus niet te laten!

Je krijgt hiervoor de 2 uur durende sessie met mij inclusief de geweldige lunch bij Restaurant Merkelbach in Amsterdam Oost. Dit schitterende restaurant heeft een prachtige tuin, en ligt naast een van de mooiste parken van Amsterdam, het Linnaeuspark. De doelgroep voor de “Lunch & Learn” is MKB Nederland met 50-120 werknemers, maar mocht je hier niet aan voldoen, dan ben je zeker welkom!

Heb je interesse om deze sessie bij te wonen, registreer je dan hier: https://www.byebyeburnout.nl/lunch-learn/

De eerstvolgende “Lunch & Learn” is vrijdagmiddag 7 september van 12.00 tot 14.00.

We verwelkomen je graag!