Bye Bye Burnout 100 dagen

By 19 July 2018#Burnout

Deze week een mail die ik in eerste instantie eigenlijk niet wou versturen, maar bij nader inzien dacht ik toch: ik weet het allemaal wel wat de 100 dagen is, maar misschien jij – mijn lezer – wellicht toch niet. En wie ben ik dan om jou deze informatie te ontnemen, omdat het toch echt wel superbelangrijk is!

Als je medewerker uitvalt met burn-out of dreigt uit te vallen, dan heeft dit logischerwijs (financiële consequenties). Je moet van alles regelen en je hebt je ook nog aan veel regels te houden. Dit kost niet alleen tijd en energie, maar je moet er maar net verstand van hebben. Jij weet ook dat Bye Bye Burnout weet wat er in een dergelijke situatie van jou als werkgever verwacht wordt en biedt daarom een scala aan passende mogelijkheden om je op dit gebied te ontzorgen. Want wij weten als geen ander dat een werknemer en een werkgever toch met een andere pet naar dezelfde situatie kunnen kijken.

Waar start je?

Wat je nodig hebt als je medewerker uitvalt is een partij die weet wat er moet gebeuren om dit op te lossen. Je wilt namelijk geen onnodig langdurig verzuim of een werknemer die herhaaldelijk een terugval krijgt. Je wilt de kosten uiteraard beperken. En laten we niet vergeten dat je eigen belangen als werkgever zijnde ook behartigt moeten worden. Uiteraard mag dit niet ten koste gaan van het herstel van je werknemer.

Kunnen wij je helpen?
Bye Bye Burnout is een meer dan uitstekende partij voor bovenstaande situaties. Wij hebben niet alleen in-house kennis, ervaring maar we zijn ook DE sparringpartner van Nederland als het aankomt op kennisdeling omtrent het onderwerp burn-out en stress op de werkvloer waardoor wij je goed kunnen adviseren over eens stuk kostenbesparing doordat je verzuim verkort.

Tevens zijn wij niet alleen deskundig vanwege onze diploma’s, maar heb ik zelf een burn-out gehad in het verleden. Dit lijkt wellicht een onbelangrijke factor, maar vergis je niet! Juist door deze ervaring is Bye Bye Burnout ontstaan in een tijd dat het nog een minder ‘hot topic’ is dan nu. Er is dus een duidelijke affiniteit met het onderwerp en dat werkt door in alle onderdelen van onze organisatie. Wij kunnen ons uitstekend in de situatie van de werkgever én de werknemer inleven. En zo tot de ultieme win-win situatie komen.

Naast het feit dat wij inmiddels honderden bedrijven hebben geadviseerd ten aanzien van voorkomen en herstellen van een burn-out, hebben wij ook meer dan 1000 werknemers door het hele land mogen helpen met het voorkomen of genezen van burn-out en stressklachten en hiermee aanzienlijke financiële besparingen voor de werkgever op het gebied van langdurig verzuim kunnen realiseren.

100 dagen stappenplan
Onze unieke aanpak in de vorm van een 100 daags stappenplan is uniek in Nederland en zorgt voor een goed en gedegen begeleiding voor je medewerker die met zware stressklachten kampt. Deze 100 dagen training, die door de werknemer in de eigen woonomgeving en eventueel online te volgen is, is no-nonsens, concreet maar bovenal doeltreffend.

In deze 100 dagen training combineren wij beweging met coaching en het aanleren van een goede gezonde levensstijl op mentaal én fysiek vlak. Dit alles resulteert in een sneller maar bovenal BETER herstel waardoor je verzuimpercentage verlaagt en de bijbehorende kosten dus ook.

Belangrijk om te vermelden is dat de feedback van onze klanten die de training doorlopen hebben, altijd excellent is en ons terugval percentage nihil is. Wij zetten in dit programma écht de extra stap om je medewerker weer gezond (en) aan het werk te krijgen. Wij willen deze goede resultaten blijven houden, omdat dit ons onderscheidt t.o.v. andere aanbieders.

Onze 100 dagen methodiek is uitermate geschikt voor mensen met een burn-out of werkstress en die een goed en gedegen stappenplan willen hebben om de “ hel” van een burn-out niet nogmaals mee te maken maar bovenal goed uit deze burn-out willen komen.

Klinkt dit programma als een goede oplossing voor één of meerdere van je werknemers?  Neem dan contact met ons op via info@byebyeburnout.nl of DOWNLOAD HIER DE FOLDER: https://www.byebyeburnout.nl/100-dagen-traject/

Wil je weten wat anderen over onze dienstverlening zeggen, https://www.byebyeburnout.nl/klanten/

Wens ik je een goede week toe en geniet lekker van deze heerlijke Hollandse zomer! Wat een onverwachte bonus van onze weergoden!