Deze nieuwsbrief is geschreven op de valreep voordat ik mijn vliegtuig pak richting Amerika. Ik heb daar veel interessante afspraken voor Bye Bye Burnout en het beloofd een waardevolle businesstrip te worden. Ik ga er interessante partijen spreken en de grote droom om Bye Bye Burnout internationaal op de kaart te krijgen begint steeds meer vorm te krijgen.
Uiteraard zal ik je via deze nieuwsbrief en de website op de hoogte houden. Het bijgevoegde persbericht is goed ontvangen en na mijn terugkeer staan de eerste interviews al gepland! Ik ben al met al dus supertrots dat Bye Bye Burnout DE Nederlandse burn-out partij aan het worden is waar ik altijd al het vertrouwen in had dat dit ook ging gebeuren. Living my dream!

5 tips rondom het opbouwschema re-integratie werknemers

Vandaag wil ik het hebben over een opbouw schema als je medewerker weer aan het werk gaat. Helaas heb ik geen kant en klaar standaard schema wat goed voor de specifieke situatie van je werknemer is. Iedere burn-out is een persoonlijk traject alsmede het bijbehorende schema.
Lees hier de 5 waardevolle tips.

Tips voor werknemers die bang zijn voor de Bedrijfsarts

Dit artikel is met name interessant voor werknemers. Het gaat over de do’s en dont’s bij de bedrijfsarts en de eventuele angsten waar werknemers tegenaan lopen als er een oproep komt om bij de bedrijfsarts te verschijnen. Lees hier meer.

Privacy van je zieke werknemer – 4 do’s & don’ts

Je zieke werknemer heeft recht op privacy. In je arbeidsvoorwaardenreglement of je model arbeidsovereenkomst heb je opgenomen wat je werknemer moet doen als hij ziek is. Hoe laat belt hij met wie en moet hij thuis blijven in afwachting van een oproep van de bedrijfsarts. Jouw belang is dat hij snel weer aan het werk gaat, terwijl je zieke werknemer de rust wil om te herstellen. Maar denk dus aan de privacy. Lees hier meer over dit lastige onderwerp.

Bye Bye Burnout naar Wall Street en Google USA

Oprichtster Mascha Mooy van Bye Bye Burnout vecht iedere dag voor het bestrijden van burn-outs. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Waar zij zich tot voor kort op de Nederlandse en Europese markt richtte, steekt ze binnenkort de oceaan over. Op uitnodiging van diverse bedrijven gaat Mooy onderzoek doen op Wall Street, om vervolgens voor de tweede keer op verzoek van Google USA aan te schuiven in Silicon Valley. De insteek? Haar burn-out visie implementeren bij de immense techreus.

Lees hier het volledige persbericht.