Burnout, stress, losers en katten. Wat hebben ze met elkaar gemeen?

Deze week was ik thuis aan het werk want ik ben herstellende van een kleine operatie waardoor ik immobiel ben. Niets ernstigs, maar dit creëert mooi een moment om vier waardevolle artikelen voor je te schrijven.

Het eerste artikel gaat over het fenomeen stress en wat het is. Ik leg het uit in Jip & Janneke taal.
Lees het hier.

Het tweede artikel gaat over een medewerker die stress heeft en hoe je zo goed mogelijk dit gesprek kunt aanvliegen. Dat dit niet makkelijk is begrijp ik, maar je zult toch WEL met diegene moeten gaan praten. Tips hoe dat te doen lees je hier.

Het derde artikel gaat over de vooroordelen van mensen die een burn-out hebben (gehad). Mensen schrijven deze mensen vaak af als “losers”. Ik neem je in dit artikel mee waarom dat volstrekte nonsens zijn. Lekker pittig artikel dus zet je schrap! Daar komt bij, als mensen met een burn-out losers zijn, dan ben ik de allergrootste loser. Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Mascha Loser Mooy!

Mijn laatste artikel (ik was weer zen) gaat over de noodzaak van het hebben van een kat. Ja, je leest het goed: een kat. Ik lag dus in bed en had genoeg tijd om naar dat beest te kijken en ik heb er veel van opgestoken. Wat dat zoal is? Dat lees je hier.

Wens ik je weer een fijne week en vergeet niet: wij willen je verzuim laten dalen en daar hebben wij een aantal mooie dingen voor ontwikkelt. Ik vertel je graag in een gratis kennismakingsgesprek hoe wij je organisatie burn-out vrij maken. Neem je via info@byebyeburnout contact met me op? Dan zorg ik dat je dit jaar nog veel geld gaat besparen op je verzuimkosten!

Mijn naam is Mascha Mooy, CEO en oprichter van Bye Bye Burnout. Met Bye Bye Burnout helpen wij door heel Nederland – met inmiddels al steeds meer mensen – werkgevers die werknemers hebben met stressklachten of die simpelweg stress op de werkvloer willen voorkomen. Ons aanbod is geschikt van preventie tot herstel oplossing waarmee wij een significantie kostenbesparing van meer dan 100K per werknemer met een burn-out realiseren! Met ons 100 dagen traject behalen wij bizar goede resultaten en bij onze preventieworkshops is iedereen altijd – naast het serieuze gedeelte – aan het lachen. Want ook al is burn-out een zorgwekkend probleem, met een beetje humor in het leven is het een stuk aangenamer!