AVG verklaring Bye Bye Burnout

By 24 May 2018#Burnout

Dit keer geen lange nieuwsbrief, maar ook van ons een bericht over jouw privacy bij Bye Bye Burnout. Ik heb hier zeker een mening over: de heisa die we AVG noemen. Ik zie om me heen dat veel mensen hiervan compleet in de stress schieten. Ik blijf er redelijk kalm onder, doe mijn ding, regel de dingen die we ervoor moeten regelen en los het op. Als ik hier al stress van moet krijgen, dan kan ik maar beter direct stoppen met ondernemen.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw digitale gegevens want dat vinden ook wij belangrijk. De nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) helpt jou en ons om nog zorgvuldiger om te gaan met privacy. In dat kader hebben we ons privacy beleid aangepast om je meer informatie te geven over hoe Bye Bye Burnout je privacy ten alle tijden beschermt. Hierin staat o.a. hoe wij omgaan met jouw gegevens. Je vindt onze volledige privacy beleid hier.


Samengevat

Voor jou als lezer van onze nieuwsbrief komt het erop neer dat:

  • we je gegevens alleen gebruiken waarvoor we ze van je gekregen hebben, in dit geval voor het sturen van een nieuwsbrief.
  • we nooit bijzondere of gevoelige gegevens van je verwerken.
  • we jouw gegevens nooit verkopen aan, of delen met derden.
  • we je uitschrijven en je gegevens verwijderen wanneer jij dat wil.

Wil je weten hoe jouw gegevens bij ons bekend zijn? Klik dan op Gegevens wijzigen
Wil je niet langer mail van Bye Bye Burnout ontvangen? Klik dan op Afmelden
Heb je nog vragen aan ons over ons privacy beleid? Mail mij.

We gingen natuurlijk altijd al zeer zorgvuldig om met jouw gegevens voordat we deze nieuwe privacyverklaring opstelden. Maar goed, nu is het in ieder geval helemaal kloppend aan alle kanten. Speciale dank voor ons Legal-team. Zij ervaren overigens nu wel een stressvolle periode, dus aan mij om extra goed voor ze te zorgen. Ik wil namelijk niet dat ze uitvallen met een burn-out. Dat is veel te kostbaar: https://www.byebyeburnout.nl/burn-out-kost-120-000-euro/

De volgende keer stuur ik je weer een informatief blog van mijn hand. Het enige waar ik je uiteraard nog wel op wil attenderen is onze bijzonder informatieve lunch&learn die ik volgende week vrijdag in Amsterdam organiseer waarin wij je leren hoe je als werkgever om moet gaan met werkstress onder je personeel. We hebben nog 3 plekken beschikbaar dus meld je snel aan. Dit is namelijk de laatste lunch&learn voor de zomer. Aanmelden kan via deze link: Meld je hier aan voor de Bye Bye Burnout Lunch&Learn: Voorkom burn-out op de werkvloer

Zie ik je 1 juni?