Bye Bye Burnout gaat ervoor!

By 12 July 2018#Awards, #Burnout

Wauw! Afgelopen dinsdagavond heb ik in het schitterend Grand Hotel te Amsterdam (ja die ja, waar onze Beatrix ooit getrouwd is) de schitterende Leading Ladies Award 2018 in de categorie Beste Nieuwkomer gewonnen.

Vol trots sta ik nu hier maar ik neem je graag mee terug naar 18 aug 2011, de dag dat ik apathisch achter mijn computerscherm naar buiten staarde op de Zuidas & geveld door een Burnout.

We zijn inmiddels bijna 7 jaar later & destijds heb ik het besluit genomen om van volksziekte nummer 1 mijn missie te maken om dit op te lossen.

Hier sta ik nu als nieuwkomer 2018 en iedere dag leef ik mijn missie. Ik ben eeuwig dankbaar dat ik mijn missie tot op dit niveau mag leven & het me zelfs tot deze uitreiking heeft gebracht.

Ik help honderden werkgevers met ons alsmaar groeiende team om ervoor te zorgen dat zij goed voor hun personeel gaan zorgen.
Dit zodat al deze mensen kunnen excelleren zonder ten onder te gaan aan werkstress.

Overigens: ken jij iemand die onze hulp kan gebruiken, laat hem/haar dan contact met me opnemen via info@byebyeburnout.nl of ga naar onze webpagina voor meer informatie over ons succesvolle 100 dagen traject, want ik heb inmiddels meer dan bewezen dat wij burn-out kunnen oplossen!

https://www.byebyeburnout.nl/100-dagen-traject/

Daarnaast ben ik mijn man Jan Willem erg dankbaar want hij is mijn grote steun & toeverlaat.
Saillant detail: deze prachtige jurk was ooit lang, wit met een sleep & heb ik laten vermaken tot deze prachtige cocktailjurk!

Dank iedereen die in mij & Bye Bye Burnout gelooft!

Verder was het vorige week ook een hele gave week want toen was ein-de-lijk de langverwachte uitzending van de Human Interest documentaire van NPO3 in samenwerking met Powned op tv. De documentaire van “Druk!” heeft ontzettend veel lovende woorden en prachtige reacties gekregen. Echt een documentaire waarin goed te zien is hoe ik in het leven sta en waarom ik de dingen doe die ik doe.

Je kunt de documentaire hier terug zien:

https://www.npostart.nl/druk/28-06-2018/POW_03923028

Voor nu rest mij je niks anders meer te zeggen dan dat ik je veel kijkplezier wens met de documentaire en geniet lekker van je weekend!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Dit staat er in het officiële Persbericht wat in de diverse media heeft gestaan:

Op dinsdag 10 juli 2018 zijn in Sofitel Legend the Grand te Amsterdam de Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards uitgereikt. Het was de wereldwijde primeur van de uitreiking van deze awards. Drie Nederlandse vrouwen die elk binnen andere domeinen succesvol zijn werden bekroond, verdeeld in de categorieën ‘maatschappelijk’, ‘zakelijk’ en ‘beste nieuwkomer’. Ze ontvingen de prijs in het bijzijn van Nederlandse captains of industry, adel en overig bekend Nederland. Piper-Heidsieck kent de prijzen toe aan vrouwen die zich onderscheiden in expertise, maatschappelijke impact en ondernemerschap.

Honneurs
Vrouwen zijn vanaf het eerste begin het karakter achter dit wereldberoemde champagnehuis. Van Marie-Antoinette, de koningin van Versailles tot aan de beeldschone Marilyn Monroe: “Every night I go to bed with a few drops of Chanel N°5 and I wake up each morning to a glass of Piper-Heidsieck; it warms me up.” Maar ook in 2018 blijven vrouwen van belangrijke betekenis voor het huis. Séverine Frerson, de keldermeester van Piper-Heidsieck is één van de slechts drie vrouwen ter wereld die de prestigieuze titel ‘cellar master’ mag dragen. Ter ere van deze en alle andere sterke vrouwen aan de top zijn de Leading Ladies Awards dit jaar in het leven geroepen.

Winnares categorie ‘Beste Nieuwkomer’
De prijs voor de Beste Nieuwkomer werd gewonnen door Mascha Mooy. Zij is de oprichtster en CEO van Bye Bye Burnout, één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Mascha is sparring-partner van Google in Silicon Valley en heeft een uniek programma ontworpen om effectief van een burn-out te herstellen en binnen 100 dagen weer gemotiveerd op de werkvloer te kunnen staan.

In deze categorie waren de overige genomineerden Doris Vroom (WineFields Auctioneers) en Tess Posthumus (‘Best Female Bartender Worldwide’, founder Flying Dutchmen Cocktails).