Sinds vorig jaar zijn wij vanuit Bye Bye Burnout aangesloten bij Hashtagsam, een vitaliteitsbureau met een netwerk van gespecialiseerde coaches op alle levensthema’s, die gezamenlijk ruim 18 leefstijl programma’s hebben ontwikkeld: gericht op de individu maar ook vanuit groepsverband.

Wij leveren voor Hashtagsam op dit moment 12 weken programma’s op de thema’s ‘werk en privé balans’, ‘stresspreventie’ en het ‘voorkomen van burn-out’ en zijn recentelijk geselecteerd met ons burn-out programma door het Zilveren Kruis op basis van prijs, kwaliteit en innovatie.

In samenwerking met onze partner Hashtagsam, dragen wij bij aan een laagdrempelig vitaliteitsweekprogramma voor de Nationale Vitaliteitsweek van 19 tot en met 25 september. In deze week geven wij namelijk interactieve webinars op de thema’s werk en privé balans’, ‘stresspreventie’ en het ‘voorkomen van burn-out’ en graag attenderen wij jouw organisatie op dit weekprogramma.

Een mooie manier om kennis te maken met alle aspecten van gezondheid of een boost te geven aan vitaliteit binnen jouw organisatie, voor een redelijke prijs. 

Als werkgever wil je namelijk dat de verhouding tussen werk en privé bij je werknemers in balans is. Op dit moment geeft 1 op de 4 werknemers en 1 op de 8 jonge ouders aan regelmatig problemen te ervaren met de combinatie van werk en gezin. Mogelijke gevolgen hiervan zijn stress, verzuim, verloop en minder productieve medewerkers. Werkgevers en leidinggevenden spelen een essentiële rol in het voorkomen hiervan en het faciliteren van een gezonde werkomgeving

Ben jij je hier bewust van en weet je wat je hieraan kan doen? Hoe faciliteer jij als werkgever een goede werk-privé balans?

In de Nationale Vitaliteitsweek van 19 tot en met 25 september krijg je antwoord op deze vragen. We staan stil bij thema’s rondom stress op de werkvloer. Er is veel ruimte om live vragen te stellen aan experts.

Daarnaast lanceert Bye Bye Burnout in samenwerking met Hashtagsam tijdens de Nationale Vitaliteitsweek een complete toolkit die werkgevers handvatten geeft om aan de slag te gaan met (verschillende elementen van) vitaal werkgeverschap.

Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Wij doen wij dit door werknemersgezondheid een structureel onderdeel te maken van de bedrijfsvoering. Het door ons samengestelde vitaliteitsweekprogramma is dan ook een mooie start waarin we medewerkers kennis laten maken met de discipline en handvatten die leefstijlontwikkeling hen kan bieden.  

Ons programma ziet er als volgt uit:

 1. Kick-off lezing
  Deze online lezing over veerkracht is de perfecte kick-off voor het weekprogramma. Het is ook mogelijk deze tegen meerprijs aan te vragen op locatie.
 2. 5-dagen challenge
  Medewerkers ontvangen elke dag gedurende deze week een micro-challenge per mail, waar ze tussen de 15 minuten en 60 minuten mee bezig zijn. In kleine stappen naar bewustwording.
 3. 3 x interactieve webinar
  Keuze uit 18 thema’s. Elke webinar heeft de duur van circa 1 – 1,5 uur: afhankelijk van de interactiviteit van de groep. Het is mogelijk meer webinars bij ons af te nemen.
 4. Eindevaluatie
  Na afloop plannen we met elkaar een eindevaluatie in van circa 1 uur. We laten dan de uitkomsten zien van deze week en welke impact we met elkaar hebben gemaakt. 

Totaalprijs € 3995,— (onbeperkt aantal deelnemers, inclusief promotiematerialen)

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met me op!