Het Nederlandse bedrijfsleven burn-out vrij!

In dit artikel deel ik iets bijzonders met je!

Als burn-out partner onderscheiden wij ons al jaren door onze succesvolle 100 dagen herstel aanpak. Wat betekent dat we kijken naar de mentale en fysieke gezondheid van de medewerker als geheel, met zowel de werk als ook de privé uitdagingen… Nu meer dan ooit zijn werk en privé met elkaar verweven.

Het afgelopen half jaar hebben we een verdere ontwikkeling doorgemaakt en zijn we aan de slag gegaan het nog makkelijker en laagdrempeliger voor jou te maken om een duurzaam preventief en curatief burn-out beleid te implementeren.

Wij zijn dan ook super trots dat we met een groot team van coach-trainers en experts een complete duurzame providerboog hebben ontwikkeld

Je kunt hiermee organisatie direct de expertise en kennis inzetten om het stresslevel van jouw medewerkers duurzaam te verbeteren. Je kunt hierbij bovendien een keuze maken uit een burn-out beleid gericht op preventie of gericht op herstel.

Een preventief burn-out beleid kun je inrichten op basis van de uitkomsten van bijvoorbeeld van metingen, een recente survey of een PMO (Preventief Medisch Onderzoek). Je richt je in dit geval op de risicodragers en biedt gericht gezondheidsprogramma’s aan vanuit een actuele behoefte.

Een curatief burn-out beleid is gericht op het bevorderen van positieve belevingen bij medewerkers, zoals bevlogenheid, welbevinden en gezondheid, waardoor je een positieve werkbeleving creëert waarin iedereen optimaal kan functioneren. Dit beleid is dus gericht op alle medewerkers en niet zo zeer alleen op de risicodragers.

Met dit complete duurzame aanbod en jouw keuze voor een preventie- of curatief burn-out beleid kun je als HR-, preventie- of verzuimmanager makkelijk en snel een concrete invulling geven aan jouw verzuimdoelen. Wij verzorgen hierbij alle inschrijvingen, promotiematerialen, (tussentijdse) evaluaties om de effectiviteit van de programma’s te laten zien en wij zijn het contact met de experts. Met als resultaat dat we het hiermee versimpeld hebben voor jou met één aanspreekpunt, één prijs, één bewezen duurzame methode

Wij zijn graag jouw burn-out partner!
Wij willen je graag blijvend inspireren en helpen met de ontwikkeling van een duurzaam en effectief burn-out beleid om zo te zorgen voor gezonde en gelukkige medewerkers.

Daarom zullen wij, zoals je van ons gewend bent, veel gratis met je blijven delen:

  • live en on-demand webinars 
  • 1-op-1 gesprekken, eenvoudig hier in te plannen
  • Wekelijkse tips, trends en onderzoeken via LinkedIn  
  • HR-trainingen voor o.a. genereren draagvlak organisatie 
  • Kant en klare communicatie ter promotie burn-out programma’s (HR-omgeving)
  • Voorbeelden makkelijk inzetbare gezondheidsstrategieën (HR-omgeving)

Kortom, kom snel eens kijken binnen onze HR-omgeving of probeer eens één of meerdere van onze burn-out programma’s uit vanuit een pilot op een onderwerp wat valt binnen jouw huidige strategie en/of behoeften medewerkers om te ervaren hoe duurzaam wij werken en welke impact dat heeft.

Deze belangrijke nieuwe ontwikkelingen willen we, uit naam van ons hele team graag met je delen! :)

Stressvrije groet,