Ziek personeel

Ziek personeel

Heb je ziek personeel door stress of burn-out? Dit is een enorm bedrijfsrisico. Want zowel het vervangen als doorbetalen van je zieke medewerker(s) kost veel extra tijd en geld. Bovendien mis je altijd specifieke kennis en ervaring met burn-outproblematiek. Daarom heb je een sterke strategie nodig, die is gebaseerd op de praktijk en de expertise van gekwalificeerde specialisten. Neem hiervoor Bye Bye Burnout in de arm, dé burn-out- en stress-begeleider voor ziek personeel in het mkb en in kennisorganisaties. Maak kennis met ons, neem nu contact met ons op voor meer informatie en advies.

Ja, ik wil geen ziek personeel door burn-out in mijn bedrijf

Bijzondere hulp voor ziek personeel

De behandeling en preventie van burn-out en spanningsklachten is een vak apart. Bye Bye Burnout weet dit als geen ander, vanuit onze eigen ervaringen met burn-out. Onze oplossingen zijn daardoor multidisciplinair, zeer specifiek en effectief dankzij logische en bewezen stappen. Met ons veelzijdige team ontwikkelden wij zo de hieronder genoemde oplossingen voor door werkstress ziek geworden personeel:

 • Burn-out Battle
  De Burn-out Battle is voor organisaties waar het personeel nog niet ziek is, maar wel overwerkt. Met professionele online coaching-sessies via FaceTime, Google Hangouts en Skype, wekelijkse huiswerkopdrachten, beweegopdrachten en een half jaar nazorg voorkom je het ontstaan van ziekte bij personeel. Deze coaching duurt een kwartaal maar is naar wens uit te breiden met extra coaching-uren.
 • 100 Dagen Methodiek
  De 100 Dagen Methodiek bevordert het herstel met een zeer intensieve en persoonlijke aanpak. Door gepersonaliseerde face-to- face coaching-sessies, beweeg-opdrachten, huiswerk en telefonisch contact ontstaat snel vooruitgang. Vooraf vinden een intake, kennismaking met de coach en nulmeting plaats. Tussentijdse en afsluitende metingen tonen de vooruitgang in een eindrapportage. Hierbij ontvang je tevens een adviesrapport met specifieke aanbevelingen.
 • Bye Bye Burnout BedrijfsAPK
  De Bye Bye Burnout BedrijfsAPK geeft je veel inzicht in het huidige stressniveau bij individueel personeel, waardoor je burn-out tijdig en correct signaleert, voorkomt of voorbereidt. Ook leer je werkdruk, werkstress en burn-out bespreekbaar te maken. Dit toont bovendien goed leiderschap en het verbetert de werksfeer.
 • Workshop Burn-out Preventie
  Ook tijdens de Workshop leer je burn-out bij (ziek) personeel vroegtijdig te herkennen en voorkomen. Zo leer je ook wat je niet en vooral wel moet doen, als je omgaat met collega’s die last hebben van burn-out. Zowel leidinggevenden als medewerkers profiteren van deze workshop.
 • Lunch & Learn
  Tijdens deze laagdrempelige Lunch & Learn van 2 uur, krijg een heerlijke lunch en enkele belangrijke tips. De 2 belangrijkste tips bestaan uit advies over preventiebeleid en de andere 3 bevorderen een snelle terugkeer naar de werkplek.
 • Kennisbank
  In onze kennisbank lees je interessante artikelen over specifieke onderwerpen en overwegingen op het gebied van burn-out bij ziek personeel.

Ziek personeel voorkomen