Winst door stressmanagement

Winst door stressmanagement

Heb je stressmanagement nodig omdat je het probleem wel inziet, maar niet precies weet hoe je deze het beste kunt aanpakken? Zoek je de meest effectieve en dus kostenbesparende oplossing? Dan zoek je de hulp van deskundige, geregistreerde coaches. Zij leren jou en je medewerkers professioneel om te gaan met werkstress. Dit zijn de coaches van Bye Bye Burnout, hét bedrijf met speciale ervaring in stressmanagement in het mkb en kennisorganisaties. Lees meer of neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Ja, ik wil meer weten over stressmanagement voor mijn bedrijf

Waarom onze oplossingen voor stressmanagement?

Geen bedrijf, medewerker of situatie is hetzelfde. Daarom hebben wij unieke oplossingen ontwikkeld. Hiermee bieden wij de effectiefste coaching op het gebied van stressmanagement. Verschillende oplossingen zijn meer of minder uitgebreid, maar altijd toegesneden op maat. Afhankelijk van jouw bedrijf, situatie en medewerker(s), profiteer je van een van de volgende oplossingen:

  • 100 Dagen Methodiek – Uitgebreide multidisciplinaire face-to- face coaching, volgens logische stappen met bewezen effecten
  • Burn-out Battle – Uitgebreide coaching via online stressmanagement
  • Bye Bye Burnout BedrijfsAPK – Totale doorlichting van je bedrijf op het gebied van stressmanagement, voor meer inzicht en dus vroegtijdige preventie
  • Workshop burn-out preventie – Workshop over het leren (her)kennen, voorkomen en omgaan met werkstress en burn-out
  • Lunch & Learn – Gezellige lunch (2 uur) met uitgebreide uitleg en tips over werkstress en het herstelproces
  • Kennisbank – Leerzame en interessante artikelen over onze overwegingen en werkzaamheden

Onze specialisaties in stressmanagement

Bye Bye Burnout wordt gewaardeerd om zijn synergie: meerdere specialisten gebruiken hun expertise gericht en situatieafhankelijk. Zo ontstaat de zuiverste vorm van stressmanagement, die aansluit op de specifieke problemen en behoeften. Ons team bestaat uit ervaren en geregistreerde coaches: een (neuro)psycholoog, voedingsdeskundige, beweegexpert en vitaliteitstherapeut, running-therapeuten, wandelcoaches, arbeidsjurist, hr-adviseur, mediator en advocaat.

Waarom stressmanagement?

Stressmanagement is een onmisbaar element in ieder gezond bedrijf. Want werkstress en burn-out zijn niet weg te denken uit het moderne leven. Daarom rijzen de kosten door verzuim vaak de pan uit en moeten de overgebleven medewerkers het werk opvangen, waardoor zij vervolgens zelf overwerkt raken. Dan groeit de ontevredenheid, dalen de productiviteit en kwaliteit en beginnen medewerkers na te denken over ontslag. Wil je dergelijke problemen en bijbehorende kosten vroegtijdig voorkomen, neemt stressmanagement dan zonder twijfel op in je bedrijfsstrategie.

Leer meer over stressmanagement

Bye Bye Burnout begrijpt dat je veel vragen hebt over stressmanagement. Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden. We maken hiervoor graag een vrijblijvende en kosteloze afspraak met je. Neem nu contact met ons op en regel je stressmanagement.

Stressmanagement voor je bedrijf