Medewerkers met een burnout samen met UWV effectief verder helpen

Burnout & UWV

Burnouts lijken steeds meer voor te komen en kunnen zich op vele verschillende manieren manifesteren. Niet herkende overbelasting van een medewerker kan er aan bijdragen dat hij of zij steeds dieper in een put lijkt weg te zinken. Wanneer de burnout niet op tijd wordt gezien of behandeld zorgt dit niet alleen voor ziekteverzuim en hogere kosten, ook hebben de burnout en UWV met elkaar te maken. Bye Bye Burnout richt zich op een snelle en effectieve aanpak bij burnouts in het MKB.

.

Ja, help mij met mijn medewerker & UWV

Waarom de hulp inschakelen van Bye Bye Burnout?

  • Ons team bestaat uit experts uit vele disciplines, waaronder coaches, counselors, juristen, een psycholoog, advocaat en voedingsdeskundige
  • Ruime ervaring met het begeleiden van personen met een traject: burnout -> UWV
  • We hebben oog voor zowel werknemer als werkgever
  • Een burnout kan je bedrijf veel geld kosten. Wij helpen je dit te besparen
  • Effectieve oplossingen voor burnouts in het MKB

Regels omtrent burnout en UWV volgen

Als één van je medewerkers met een burnout te maken heeft, krijg jij te maken met het UWV. Je medewerker moet na 6 weken officieel ziekgemeld worden bij het UWV. Volg je hun regels niet op, dan kun je zelfs boetes opgelegd krijgen en kan een WIA-uitkering worden geweigerd. Een goede samenwerking met de bedrijfsarts kan hierbij veel problemen voorkomen.

Ervaring met burnouts verhelpen

Bye Bye Burnout heeft een zeer ruime ervaring met de begeleiding bij burnout en UWV. We richten ons met name op het oplossen en voorkomen van burnouts in het MKB. Hierbij hebben we zowel aandacht voor de getroffen werknemer als met jou, de werkgever.

Effectieve oplossingen voor burnouts

Met onze eigen ervaringen en kennis op dit gebied hebben we de juiste programma’s kunnen samenstellen waarmee we de burnout van je medewerker(s) effectief te lijf gaan. Methodes die we hierbij gebruiken zijn onder meer het 100 dagen traject en 30 dagen programma.

Multidisciplinair team

Ons multidisciplinaire team stelt ons in staat om op de meest optimale wijze de burnout te bestrijden. Daarnaast zijn we er ook om al je vragen te beantwoorden omtrent je rechten en plichten wanneer één van je werknemers een burnout heeft.

Burn-out & UWV ondersteuning