Voorkom burnout met de bedrijfsarts en bespaar € 120.000,- per werknemer

Voorkom burnout met de bedrijfsarts

Krijg je binnen je bedrijf te maken met burnouts van werknemers, dan kun je er financieel op achteruit gaan. Per werknemer kan een burnout tot maar liefst € 120.000,- oplopen. Gemiddeld krijgt zo’n 14% van de beroepsbevolking ermee te maken en dus is de kans ook in jouw bedrijf behoorlijk groot. Het is belangrijk om in geval van een burnout de bedrijfsarts in te schakelen. Daarnaast staat ook het multidisciplinaire team van Bye Bye Burnout volledig voor je klaar. We zijn gespecialiseerd in het verhelpen, maar vooral ook voorkomen van burnouts. Samen met je bedrijfsarts kan onze aanpak tegen burnouts je bedrijf een flinke besparing opleveren.

Ja, ik wil burn-out met een bedrijfsarts voorkomen

Een aantal van onze voordelen op een rijtje:

  • Bij burnouts met de bedrijfsarts samenwerken
  • Bespaar tot € 120.000,- op iedere werknemer
  • Laat een BedrijfsAPK uitvoeren door Bye Bye Burnout
  • Workshops in burnout preventie
  • Het 100 dagen traject lost burnouts op

Burnout en bedrijfsarts

Een burnout en de bedrijfsarts hebben meer met elkaar te maken dan je wellicht zou denken. Een goede bedrijfsarts herkent en erkent een burnout tijdig en weet precies welke procedures en regels je hierbij het beste kunt volgen. Zo helpt de bedrijfsarts zowel je bedrijf als je opgebrande werknemer doeltreffend en snel.

BedrijfsAPK

Onze BedrijfsAPK geeft helder aan welke personen in je bedrijf de grootste kans lopen op een burnout en wie de meeste stress hebben. Als goede werkgever heb je aandacht voor het welzijn van je personeel en dus is het laten uitvoeren van de Bye Bye Burnout BedrijfsAPK altijd een slimme zet. Met de resultaten die hieruit voortvloeien kun je ook optimaal samenwerken met je bedrijfsarts. Zo kun je uitval of verzuim door je personeel zoveel mogelijk voorkomen.

Speciaal ontwikkelde burnout preventie workshop

Bye Bye Burnout heeft volop aandacht voor burnout preventie en werkt hiervoor nauw samen met je bedrijfsarts. Uit onze eigen ervaring en expertise is een speciaal incompany burnout preventie workshop ontwikkeld. Hierin behandelen we onder meer hoe je burnouts herkent en voorkomt en welke stappen je moet zetten. Ook de voordelen van het inschakelen van je bedrijfsarts in het geval van een burnout komt aan bod.

100 dagen traject

Onze 100 dagen methode begint met een nulmeting bij je werknemer met een burnout, waarbij ook de bedrijfsarts onmisbaar is. Het wordt opgevolgd door een logisch stappenplan dat je medewerker steeds een beetje dichter bij het gewenste einddoel brengt. Onder leiding van een ervaren coach en natuurlijk de bedrijfsarts wordt je werknemer optimaal begeleid richting zijn of haar vertrouwde werkplek.

Burn-out met een bedrijfsarts voorkomen