Effectief een burn-out voorkomen

Effectief een burn-out voorkomen

Het voorkomen van burn-out is essentieel voor je bedrijf. Want burn-out is niet alleen ingrijpend voor je medewerker(s), ook jijzelf en collega’s voelen de effecten. Denk aan al het werk dat blijft liggen en word opgevangen door andere medewerkers. En ook het verzorgen van een burn-outtraject zonder duidelijke strategie kost je onnodig veel tijd en geld. Dit voorkom je met de professionele coaching van Bye Bye Burnout, dé begeleider voor het mkb en andere middelgrote organisaties. Lees meer of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja, ik wil burn-out voorkomen bij mijn werknemers

Voorkom burn-out op jouw manier

Het ontstaan van burn-out hangt samen met talloze factoren, die per persoon verschillen. Wil je burn-out voorkomen, dan heb je logischerwijs een op maat gemaakt traject nodig, met logische en bewezen stappen. Bij Bye Bye Burnout zijn alle trajecten het gevolg van de specifieke expertise van onze coaches, maar ook onze eigen ervaringen met burn-out. Wij weten onze theoretische kennis dus moeiteloos te vertalen naar de praktijk.

Burn-out Battle

Met de Burnout Battle voorkomen wij burn-out door je team om te leren gaan met stress. Gedurende een kwartaal krijgen je medewerkers regelmatige online coaching, wekelijkse huiswerkopdrachten, beweegopdrachten en een half jaar telefonische en online nazorg om de vinger aan de pols te houden en terugval te voorkomen. Ga de Burnout Battle aan en bespaar jezelf en je personeel veel onnodige ellende en hoge kosten.

Preventie-workshop Bye Bye Burnout

Mis je de tijd en expertise om je mensen professioneel te informeren? Tijdens onze 120 minuten durende workshop leren wij je wat je als werkgever kunt doen om burn-out te voorkomen en beperken. Je leert de risico’s te (her)kennen, bespreken en in te perken. Je leert wat je wel en niet moet doen en hoe je het beste omgaat met collega’s die kampen met burn-outklachten. Na afloop ontvangt iedereen een hand-out met de 10 belangrijkste tips die je bedrijf in staat stelt burn-out in de toekomst te voorkomen.

Burn-out BedrijfsAPK

Met onze Burn-out BedrijfsAPK krijg je compleet inzicht in de stressniveaus en risico’s op burn-out binnen je organisatie. Je leert wie te veel werkstress ervaart en een verhoogd risico loopt op verzuim. Dit inzicht stelt je in staat burn-outproblematiek te voorkomen. Ook leer je het taboe rondom burn-out te doorbreken, door met elkaar werkdruk en werkstress te bespreken en deze te voorkomen. Je toont bovendien goed werkgeverschap en verbetert de werksfeer en productiviteit.

Burn-out bij medewerkers voorkomen